Dina barns framtid står på spel.

| 5 september, 2018

Läste en artikel som skrämmer mer än ordentligt och är hela orsaken till varför vi måste till valurnor. För att inte garantera ny dårskap. Det är alltså sant det finns inget piller som botar dumhet. Inget piller som gör att man vaknar upp i morgon och är smart. Är man naiv så fortsätter man vara detta. Man är dock än mer naiv! Om man är dum nog att lita på uppenbart naiva människor, när de påstår att: “nu har vi minsann plötsligt blivit smarta

Länk här.

Som alltid när det som inte fungerat tidigare. Ska försökas en gång till och med samma förutsättningar. Då hjälper inga dåraktig förhoppning över ett helt nytt resultat resultatet kommer bli exakt den samma. Ingen nyhet ett plus ett blir fortfarande två. Även om man ställer upp talet en gång till. Landet Sverige är faktiskt inget forskningsprojekt för dårskap. Utan ett land som förtjänar ansvarstagande politiker.

Att gång på gång göra samma misstag. Det tyder på klent förstånd och att man faktiskt är helt regeringsodugliga. Nej, herr Löven en ny December-överenskommelse gör ingen skillnad. Det enda de medför är att man åter blir lika odemokratisk. Detta är inte rätt väg att gå.

Allt tyder på maktfullkomlighet och total verklighet som demokratiförakt.

För att inte tala om det yttersta beviset att det går inte lita på merparten av partierna. Åtminstone i frågan om att de oavsett vad de säger! Kommer återgå till den politiken som skapat problemen. Med förhoppning över “nytt” resultat.

Nej finns bara en röst som garantera att vi inte återgår till en idiotisk migrationspolitik. Att vi tvingades stänga gränser för verkliga flyktingar. Var resultatet av en felaktigt migrationspolitik och inget annat. Alltså neka hjälpa verkliga flyktingar, till förmån av ekonomiska migranter utan skyddsskäl. Det är och var faktiskt din politik herr Löfven. Som verkligheten visade sig vara riktigt elakt och verklig rasism.

Är då risken att bli kallad felaktiga epitet av politiker som mist förstånd som sunt förnuft.  Är det verkligen värt dina barns framtid?

Nej jag tror faktiskt inte detta!

Valet är ditt och förhoppningsvis förnuftet också.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *