Det bubblar.

| 6 september, 2018

Läste idag om ytterligare ett upprop av kändisar!

Ett mycket intressant fenomen. Men vad säger det egentligen? Mer än att kändisars verklighet är mycket långt borta från folkets vardag? Eller är det någon form av befängd ide om att detta stärker deras varumärke?

Nu är ändå frågan? När kändisar nu tävlar i att bevisa sig stå så långt bort från folket eller “arbetsgivare” som möjligt. Kan detta stärka deras varumärken mer eller mindre? Möjligen att det stärker deras varumärke mellan andra som lever långt långt bort från vanligt folk.

Ändå kan man tycka att som kändis skulle det vara smart att vilja vara så politiskt neutral som möjligt. Eftersom det tycks smart att kunna behålla en så stor bredd av sin publik eller “fans” som möjligt. En folklig bredd i såväl ålder som kön, hudfärg, tro eller för all del politisk tillhörighet. Måste ändå vara riktigt smart. Om man vill behålla sitt kändisskap.

Nu är ändå inte “kändis” synonymt med att behöva vara “smart”.

För att vara kändis behövs väl någon form av talang kombinerad med en publik. Så då kan man undra när var det smart för en “kändis” att försöka bevisa just att man inte är vare sig folklig eller ens delar publikens verklighet?

All kändisskap kommer kanske inte från folklighet men något säger mig ändå att Sverige kommer å många nya kändisar inom kort och många gamla kändisar kommer känna av en tappad folklighet i minskade inkomster och vem vet kanske en tidigarelagd pension?

Här är länken till artikeln om kändisar som vill ha mindre kändisskap fans inkomster.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •