Ja, så var det dessa bojkotter igen jisses, tröttnar aldrig folk?

Det är sittstrejker, metoo-upprop, kändisar som säger sitt i varenda blaska som vill sälja sina lösnummer. Och om detta skulle vara fejk, som sägs i olika sammanhang borde en dementi från samtliga upp å det snaraste, så länge det inte sker så behandlar jag det som en nyhet publicerad av AB.

Nu är det Kjell Berqvist som sitter uppe på nätterna och diskuterar med oroade människor. De är är rädda, för SD såklart, och behöver samlas för att stötta varandra.

Gruppen är uppe i ca 120 000 medlemmar, och såklart däribland våra mest “folkkära” artister. De kommer alla från olika politiska läger men strävar efter samma mål – en bättre framtid.

Det är just det som gör att herr Bergqvist orkar sitta uppe på nätterna och “samtala” med rädda och oroade människor, människor som alltså är rädda för SD.

De är inte rädda för att vi har en regeringen som sett till att kvinnors fri- och rättigheter inskränks dagligdags, att gruppvåldtäkter drastiskt ökar, att kriminella gäng på öppna gator skjuter ihjäl varandra. Bara i Malmö har ett 20-tal redan fått satt livet till nuvarande år. Vid ett annat tillfällen har även tredje part råkat illa ut.

Är allt detta något som SD skapat? Nej! De kommer med skarpa och tydliga lösningar som vi aldrig tidigare trott skulle vara nödvändiga i ett land som Sverige, men nu är de det.

Vi kan prata oss blodiga om socioekonomiska förhållanden, utanförskap, och integration men nu har det tyvärr redan gått för långt. Skarpa förslag behövs, ett parti som är förankrat i verkligheten behövs, politiker som har förstått att kristna araber förföljs av muslimer i Sverige, som ser att judar inte längre öppet kan visa sin tro utan att bli trakasserade och förföljda, som förstått att separera kvinnor från män i olika offentliga sammanhang är fel.

Fundera ett tag på vad som skulle skett om SD som parti inte vuxit fram? Var hade vi hamnat då? De har varit och är en blåslampa på de partier som med osedvanlig oansvarighet styr landet. Nu växer också nya partier fram som ser verkligheten: Medborgerlig Samling är ett exempel.

Personligen anser jag att dessa kändisar som använder sitt kändisskap för att synas i några extra 15 minuter ska ägna sig åt annat, exempelvis hjälpa alla dem som förtrycks i Sverige på grund av att radikala islamister, via vår skattsedel, kunnat bygga upp ett nätverk och parallellt samhälle som inte vill vara en del av Sverige.

Tror man på demokrati, då tror man på det hela vägen, inte bara lite då och då. SD är här för att stanna, nu handlar det om att skapa samarbeten, och sluta upp med att se SD som det stora hotet.

Artikeln och namnlistan här…

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Författare: Madeleine Lilja Rönnquist

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp