Socialdemokraterna har successivt sänkt sig själva genom att lämna gamla socialdemokratiska värderingar.

| 6 september, 2018
På söndag är det val och trots att Löfvén både varit svag, en grammofonskiva och svamlat i samtliga partiledardebatter och fått ett allt lägre bottenbetyg som partiledare är partiet ändå stabilare än övriga europas sossar. Beror det på att svenska sosseväljare tror på hans svammel och gillar hans osakliga smutskastningar och personangrepp? Eller beror det på att väljarna accepterar att han har svenskt politiskt rekord i antal svikna vallöften från 2014? Eller beror det på att sosseväljarna röstar per automatik och enligt gammal tradition? Eller är de blindkorkade?
Det är nämligen ingen större skillnad mellan sossarnas vallöften 2014 och 2018 och alla dessa korkade väljare måste väl se att man misslyckats med dem under denna mandatperiod?
 
Dagens S är ju inte längre socialdemokrater, och inte övriga europas heller.
Hela den europeiska socialdemokratin har svikit både nationen, arbetarklassen, välfärden och samhällets trygghet och istället valt en global liberalism som borde placera S till höger på skalan. För sveriges del är solidariteten mot flergenerationssvenskarna ett minne blott och fokus ligger uppenbarligen på att flörta med väljare med utländsk bakgrund.
 
Huvudanledningen till att det fortfarande finns skygglappar och en allmän flathet när det gäller eskalerande problem i framför allt landets utanförskapsområden är att S vill ha deras röster. Allt handlar om det så därför är man försiktig och går inte för hårt fram så man inte riskerar att tappa dessa procent. 2012 röstade 70% av väljarna med utländsk bakgrund på S och det skröt man förstås om.
De rödgröna partierna har sina starkaste fästen i Sveriges samtliga ”särskilt utsatta områden”, därför vägrar de att kalla en spade för en spade, ett upplopp för ett upplopp, en kris för en kris och ett haveri för ett haveri.
I riksdagsvalet 2014 röstade till exempel 88,10 procent i Rinkeby på Socialdemokraterna, Vänsterpartiet eller Miljöpartiet. 92,97 procent i Södra Rosengård gjorde samma sak, även 84,28 procent i Fittja och 70,61 procent i Biskopsgården. I samtliga av dessa bostadsområden röstar en kraftig majoritet på de rödgröna partierna, och framförallt på Socialdemokraterna.
 
I Danmark, Norge och Finland och inom övriga EU finns ingen sådan galenpannepolitisk tanke med regeringsuppdraget utan där läggs kraft på att lösa eskalerande samhällsproblem. Man struntar alltså fullkomligt i om man tappar väljare med utländsk bakgrund.
 
Det är i sammanhanget sann hycklerihumor när inget EU-land vill ta emot de 150 migranter från medelhavet som nämndes på nyheterna för ett par veckor sedan. Löfvén tror alltså att EU kommer att lyckas skapa en gemensam migrationspolitik när inget land vill ta emot ens 150 migranter?
Löfvén verkar även ha missat att EU lägger allt mer resurser på att stänga europas yttre gräns och få båtar på medelhavet att vända tillbaka.
Man vill även öppna asylcenter på andra sidan medelhavet vilket rimligtvis borde leda till att välfärdsmigranter inte får asyl. Detta är EU:s nya inriktning.
 
De senaste 30 åren har Socialdemokraterna i Frankrike rasat från 35 till 8 procent, i Tyskland från 37 till 20 procent, i Nederländerna från 32 till 6 procent och i Grekland från 40 till 6 procent.
Snittet för Europa är en väljarminskning med 25 procent.
Självklart kommer S under kommande mandatperiod att krympa på samma sätt som i övriga Europa och vid valet 2022 kommer de att vara ännu mindre. I det politiskt korrekta feg-Sverige tar det bara lite längre tid.
Dessa landssvikande ickesossar förtjänar inget annat.
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •