Stad och land men Sverigedemokraterna måste in en regering om den ska kunna legitimeras.

| 10 september, 2018
Valresultatet säger bara ett par saker och det är att stadsbor är dummare än landsbygden. Samt kan man låta ett utpräglat storstadsparti som Socialdemokrater eller Moderaterna att styra hela landet?
Sverige må vara ett avlångt land. Men valresultat mellan stad och land talar sitt tydliga språk. Oavsett vilket partikombination som kommer styra? Måste SD ingå! Kanske med en landsbygdsminister Åkesson? För hur ska annars man säkerställa att storstadspartier som Socialdemokraterna inte kör över hela landet utanför tullarna åter en gång?
 
Ute på landsbygden är verkligheten en helt annan. Ja där har galenpannor fi inga röster och islamister som miljöpartiet kammar noll.  Därav så svårt tro att siffrorna stämmer. Kort gott valresultatet må stämma över landet men inte i landet.
Många landsbygdsbor som vaknar upp i dag och misstänker ett riggat valresultat. De kommer vara så många. För åter valresultatet motsvarar inte deras röst utan den är tystad och åter 4a års vanvård av landsbygd återstår.
Kanske säger siffrorna bara att storstadsbor ur landsbygdsboendes perspektiv är helt dumma i huvudet? Landsbygdsbor där upp emot var 3e människa är Sverigedemokrat. Där kommer naturligtvis nattens valresultat som en chock. Mest eftersom så är det. Deras röst har helt tappat värde. Deras land och verklighet styrs av en politik de inte vill ha eller till och med skiter i landsbygden.  För här har inte Socialdemokrater eller moderater någon som helst trovärdighet
Ser jag bara till min egen verklighet där faktiskt ordet Socialdemokrat blivit ett skällsord man skrämmer små barn med. Men på riktigt skrämmer det såväl stora som små och detta ned all rätt.
 
Så kan jag säga känslan av att var tredje person är Sverigedemokrat. Den stämmer och styrks av valresultatet. Valresultatet sätter verkligen pricken på två saker! Den klyftan som troligen gör att Socialdemokrater bör undvika skylta med sitt oförnuft när de är på semester på “landsbygden”. Samt att Socialdemokraterna har ett verkligt arbete framför sig om de ska återta någon legitimitet i landsbygden.
 
Nej jag säger ta det mycket mycket varsamt med ytterligare försämringar och lögner till landsortsbor för det inte bara bubblar det kokar för fullt. Det må pratas om klyftor men hur och vad kan läka klyftan mellan bondförnuft och Socialdemokratisk politik där har de verkligen en rejäl utmaning..
Så säg mig hur ska en regering som inte legitimeras av 75% av folket (till ytan) kunna styra ett land?
Ett folk en röst stämmer inte! Det finns två röster och ett land och en stad vad ska göras åt detta?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •