Jenny Sonesson: Läs Jenny Nordberg om övergreppsskandalerna i Katolska kyrkan.

| 16 september, 2018

Påve Franciskus har kallat till ett globalt möte för att diskutera prästers pedofili inom kyrkan och vad som eventuellt kan göras åt det.

Präster har spelat in barnporr i kyrkan och gjort barn gravida och låtit dem göra illegala aborter. Vi talar om tiotusentals offer och tusentals förövare. Håller med Norberg. Inte alls säkert att det hjälper att slopa kravet på celibat. Det verkar som att pedofilringarna i kyrkan lockar till sig pedofiler (och sadister vill jag tillägga). Pedofili är en sexuell läggning, pedofiler är ointresserade av att ha sex med vuxna (oftast). Att slopa celibatkravet kan iofs leda till att fler vettiga personer söker sig till kyrkan som kan upptäcka och motarbeta pedofilerna där och förändra kulturen.

Läs artikeln i Svd här (låst)…

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •