Nej, det här duger inte!

| 16 september, 2018

Leila A Elmi (MP), inkryssad och klar för riksdagspolitiken, och detta är första gången som svenska medborgare får höra henne tala på svenska och prata om vilken fråga hon brinner för. Nej, det håller inte! MP är ett parti som släpper in kandidater de själva inte ens känner till. Vi har redan sett dem tvingat rensa ut islamister på grund av deras aningslösa syn på va mångkultur är. Odugliga, svävande högt i blå, utan tillnärmelsevis kontrakt med marken.

Jag undrar fortfarande varför Leila A Elmi fört sin valkampanj på somaliska och inte svenska och på vis exkluderat den större delen av svenska medborgare. Det vill jag ha ett svar på. Jag vill också veta vad hon själv anser om det som närmast kan kallas klandemokarti, och om det är rätt väg framåt för Sverige.

Lyssna här…