Nu har ni besökt ProjektSannings blogg en miljon gånger!

| 17 september, 2018

Nu siktar vi med er hjälp på nästa miljon. Det är otroligt. Jag hade aldrig byggt en blogg eller hemsida innan jag började med ProjektSanning blogg tidigare i år. Jag kunde ingenting om programmering, visste knappt vad wordpress var. Trial and error. Och idag ser vi att det fungerade. 1.000.000 besök på under 6 månader.

ProjektSanning står aldrig still. Vi vill utvecklas hela tiden, bli bättre, viktigare och intressantare. Några av våra senaste förändringar är att vi har en sektion som heter “News in English” med artiklar på engelska för utländska läsare. Vi har också nya gästskribenter och käll-ansvariga.

Tack alla läsare, tipsare, skribenter, politiker, kollegor, journalister, och tack alla i team PS: Ronnie, Göran, Peter, Micke, Tomas, Cecilie, Charlotte, Patrik, Jens och Anny.

Men framför allt ett extra stort tack till min älskade fru Madeleine som startade och skapade ProjektSanning. Det är hon som lagt grunden för hela ProjektSanning och som ställt upp de direktiv och riktlinjer som gjort gruppen, bloggen och twitter till det vi har idag. Tack Madeleine.

Henrik Lilja Rönnquist

Redaktör & Ansvarig utgivare på ProjektSanning

 

ProjektSanning drivs helt ideellt.

Ingen reklam. Inga abonnemang. Inga betalväggar. Allt tillgängligt för alla helt gratis.

Om ni uppskattar vår blogg och ändå vill stödja oss i vårt arbete är ni välkomna att donera:

SWISHA till 0735 29 63 35

eller…