Journalister ni är oförmögna sköta ert arbete och “värdegrundar” landet tillbaks till stenåldern.

| 25 september, 2018

När ett lands journalistik helt satts ur spel då är landet riktigt illa ute.

Det finns många faror för länder och ingen ska tro att frihet är given ens i landet Sverige! Just fri press är något som Sverige inte längre har! Eller rättare sagt vad som skett är att landet håller på att värdegrunda sig bort ifrån såväl yttrandefrihet pressfrihet till och med alla människors lika värde har satts ur spel.

Såväl kändisar som Miljöpartister är undantagna. De vare sig behöver eller ens förväntas ha något som helst vett eller sunt förnuft. Ingen förväntar sig detta och inte gör det heller någon större skada. Förutsatt att just journalister gör sitt arbete. Tyvärr så sker inte detta i landet Sverige. Vi har gott om vettlösa ego-skapande kändisar som en liten men skadlig andel miljöislamistpartister. Nu borde vare sig det ena eller det andra? Egentligen vara någon större fara. Om det bara inte vore för en enda sak. Vi har alltså inte några journalister längre som granskar makten och slår undan fötterna för idioter.

Ett land måste ha journalister och detta har vi inte idag.  För hade vi haft detta. Skulle aldrig någonsin miljöpartiet kunnat stödröstat sig över 4% spärren. Eller en majoriteten av Svenska mäns röster helt förlorat sitt värde.

Jo visst vi har en hel yrkeskår som kallar sig journalister. Men helt uppenbart är de odugliga. För jag undrar inte över frågorna som ställs. Jag undrar över frågorna som inte ställs. Sverige måste byta ut våra journalister och detta snabbt. För de vi har nu är uppenbart helt oförmögna att sköta sitt arbete.

En gång i tiden ansågs jorden vara platt! Detta var självklart för alla och en var. Så var det! Alla visste det och så hade det alltid varit. Så jorden var minsann platt som en pannkaka och de lite smartare fick finna sig i att både baktalas och förlöjligas. Nu råkar ju jorden faktiskt vara rund och de smarta presenterade allt mer fakta och till sist kunde de vare sig förlöjligas eller tystas. Eftersom jorden faktiskt är rund. Till sist fick de mest korkade inskränkta idioter ge med sig och idag är det bara riktiga psykfall som påstår att jorden är platt. Vi kan lugnt påstå att hade inte dåtidens journalister gjort sitt arbete och förmedlat verklighet som sann fakta. Skulle troligen jorden ännu vara platt. Eller alla lite smartare inlåsta och oskadliggjorda.

Så nu hoppar vi några år fram till nutid. Ja sunt förnuft och verkligheten säger alltså idag att Sverigedemokrater är lite smartare än andra väljare. De vet alltså att jorden faktiskt är rund. Eftersom så är det faktiskt. Men verkligheten och sanningen har en större utmaning idag än på 1800-talet.

Vi har alltså journalister som accepterar som svar att någon säger att “vi varit naiva!” Ja då är detta inget svar utan det är en ursäkt. Frågan som varje riktig journalist skulle ställa är enkel. Egentligen bara några varför.

 1. Varför har ni varit naiva? 
 2. Hur kommer det sig att ni ens kunnat vara naiva?
 3. Samt vad görs för att ni ska upphöra vara naiva?

Så länge inte dessa enkla frågor ställs. Då har vi inte heller några journalister! Eller några som granskar makten.

 

Man kan göra långa snyft reportage om hemlöshet bland ekonomiska migranter. Men så länge man inte konstaterar att orsaken till bostadsbristen är en ohållbar migration. Ja så länge inte dessa fakta presenteras finns heller ingen garanti att den politiken inte kan återuppstå.

Sverige har alltså journalister som inte ens har såpass med förstånd att de förstår att politik är den samma som att sätta grupp mot grupp. För annars skulle journalister naturligtvis ifrågasatt.

Journalistik på 2018 talet är alltså inte längre att granska makten utan att värdegrunda landet tillbaks till 1800 talet. För kom ihåg de smarta är alltså dumma och jorden är platt som en pannkaka. Om inte? Skulle alltså alla för länge sedan inse så enkla saker som att vara intelligent. Det är faktiskt bra.

Ps är man lite smartare.

 • Ja då kan man faktiskt se skillnad på flykting och migrant.
 • Ja är man lite smartare inser man till och med att man behöver inte fly för sitt liv från Danmark.
 • Ja det är till och med som så att till Sverige kan man inte komma som flykting. Om man inte är reglerad kvotflykting.

Så är det och så ska det vara! Det är så dublinförordningen fungerar.

 

Orsaken är enkel. Det smarta är oftast egentligen rätt enkelt. Om man bara har förnuft. Just för att folk inte ska riskera dränkas eller dö i onödig flykt när man flyr från tryggt land till tryggt land. Just därför är det humana att man undviker onödig flykt. Man hjälper i närområdet. Därifrån ska man i första hand ha möjlighet att återvända hem för återuppbygga det egna landet.  Om/efter katastrof/konflikt gått över. Annars fortsatt resa i trygghet som human kvotflykting.

 

Japp detta är alltså det enkla och smarta men även mest medmänskliga. Påstår man annat är man antingen dum i huvudet eller Svensk journalist ja eller möjligen kändis eller kanske en försvinnande liten andel Miljöpartister.

Med detta sagt så gäller är man lite smartare så får man finna sig att bli påhoppad av de osedvanligt korkade “jorden är platt” värdegrundande idioterna. Kom ihåg det är en sak men att bli kallad dum av en korkad. Vem bryr sig ändå vad en uppenbart vettlös tycker?  Men det är bra farligt det faktum att Sverige måste ha nya journalister. För de vi har idag kan inte sköta sitt arbete..

Så säg mig är jorden platt eller rund? Utan journalister hör vi bara makten som talar. Men aldrig att de behöver förklara sig. Å då är det dags att bli rädda på riktigt.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *