Vad händer när vita heterosexuella medelålders män fått nog?

| 26 september, 2018

Ja alla vet vi att just sådana som jag är roten till allt ont i världen. Något man fått höra gång på gång. Allt som ofta av någon osnuten barnunge med tvivelaktig hårfärg och bristande livserfarenhet. Men hur illa är det egentligen?

Hur skulle Sverige se utan oss medelålders män? Det kan knappast komma som någon större överraskning att just vi om några ser till att hålla Sverige igång. Vi jobbar sliter drar in pengar. Är sällan sjuka. En köpstark grupp som knappast ställer till upplopp. Vi eldar kanske lite höstlöv, men inga bilar. Tror inte heller vi skulle få för oss att dra omkring i grupp och jaga flickor att gruppvåldta.

Nej skulle påstå att dagens medelålders män knappast är hotet för kvinnors rörelsefrihet.Vi är ändå uppvuxna med jämlikhet. När vi var unga, ansågs det normalt kunna bada i samma badhus män och kvinnor sida vid sida. Ja visst jobbade vi pappor mer än mammor, allt som oftast. Men för den skull tror jag det är ytterst få pappor idag som inte gjort sitt bästa både i avlastning med blöjbyten. Som att slita för brödfödan och för att det där lilla extra skulle finnas.

Dagens medelålders Svenska män har i alla fall inte bidragit till att öka ojämlikhet och otrygghet. Men för all del vi är män! Men betyder detta att varje feminist har rätt att kollektivt beskylla oss för att vara könsjämlikhetens fiende? Ja jag kallar mig inte feminist! Skulle aldrig falla mig in att göra det. För jag anser att män och kvinnor är olika kön men samma ras och med samma rättigheter, men visst finns skillnader. Ja lika självklart ser vi på såväl sexuella rättigheter som religionsfrihet. Men nog är det lustigt att heterosexuellas rättigheter har rätt att hatas i dagens Sverige.

Även om vi män kanske äter mer kött än kvinnor och kanske brummar vi fler mil på vägar Men frågan är om inte merparten av dessa mil är knutna till arbetet. Som i sin tur genererar skatter, vilka kan bekosta allt som vi knappast utnyttjar.

Ja men visst en del kött blir det nog. Ändå undrar jag vad händer när vita heterosexuella män fått nog? En sak vet vi redan och det är att majoriteten av oss medelålders män numer är Sverigedemokrater. Ska vi se detta som ett första steg mot en revolt? En sak är i alla fall självklar när majoriteten av medelålders män är Sverigedemokrater. Då är frågan hur länge tror politiker journalister att man kan sparka smutskasta och baktala oss? Innan de tåliga medelålders männen fått nog? Vad skulle hända med Sverige om just medelålders män går i strejk?

Testa tänk dig ett Sverige utan medelålders vita män med sina skatteintäkter. Skulle Sverige verkligen bli bättre utan oss? Eller ligger problemet i annat än just medelålders heterosexuella män? Kommer morgondagens medelålders män vara bättre än dagens? Ja en sak vet vi i alla fall morgondagens medelålders män kommer vara sämre skolade i snitt och mindre könsjämlika med en avsevärt större andel kulturellt betingad inskränkt kvinnosyn.

Det kommer bli intressant att se om nu dagens vita könsjämlika heterosexuella män är så hatade. Hur blir det då i morgon? Ja i detta fall vet vi både vad vi har och vad vi kommer få. Men om detta hör vi inte mycket.

Själv säger jag nog ändå att det är läge att hylla dagens män. För vet i tusan om det går att hylla morgondagens män? I övrigt undrar jag fortfarande exakt vad förutom hat får jag för mina pengar?

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *