Bianca Muratagic: I diktaturer får människor fängelsestraff för sina åsikter.

| 29 september, 2018

En talesman för ”Ensamkommandes röster” döms till villkorlig dom och dagsböter efter att ha ofredat sexuellt en 14-årig flicka på konfirmationsläger. Han slipper utvisning och hyllas som hjälte av politiker och aktivister på vänsterkanten när flickan mobbas och hotas.

En kvinna i 65-årsåldern som i tingsrätten frikändes för hets mot folkgrupp döms nu till fängelse av Göta Hovrätt.

De fem männen som åtalats för grov våldtäkt och medhjälp till grov våldtäkt i Fittja där en kvinna våldtas och torteras i timmar i en trappuppgång går fria.

De fyra männen håller fast och turas om att våldta en kvinna med utvecklingsstörning. Polisen hittar sperma från en av männen och DNA från en annan i kvinnans trosor. Två erkänner att de har haft samlag med henne.
Men de frias eftersom de inte förstod att kvinnan hade intellektuell funktionsnedsättning och att samlaget var frivilligt.

Den 21-årige man som dömds till två års fängelse för att ha våldtagit en kvinna i en skog utanför Västerås frias av Svea hovrätt.

En kvinna som ville skydda sig mot våldtäktsmän köper pepparspray men döms för vapenbrott.

En man i 40-årsåldern åtalad för sexualbrott mot tre barn frias av Göta hovrätt. Flickans berättelse var trovärdigt men bristfällig.

Föräldrarna misstänks för att ha dödat sitt barn men skyller på varandra. Föräldrarna medger att de varit i rummet vid samma tid när flickan fick skadorna som orsakade flickans död. Efter att ha varit häktade i tre månader misstänkta för mordet släpps de i brist på bevis. Dessutom belönas föräldrarna med 164 000 kronor i skadestånd.

En 67-årig kvinna köper pepparspray för att känna sig trygg efter att hennes son misshandlats men döms till böter av Värmlands tingsrätt.

En 39-årig man som är åtalad för dubbelmord i Upplands Väsby frias helt, trots ögonvittne och blodspår.

Sverige tar emot IS-avhopparna.
De återvändande terroristerna kan få hjälp med körkort och boende.

68-årig man döms till fängelse för hets mot folkgrupp.

När ska vi införa en lag som heter ”hets mot gamla människor?”
I Sverige jagar man äldre människor på nätet för att sätta dem i fängelse och statuera ett skräckexempel.
Rädda, hjälplösa, frustrerade pensionärer som lever i ekonomiskt och social otrygghet förföljs och bestraffas med stränga straff som fängelse p g a arga inlägg på Facebook när våldtäktsmän och mördare går fria och dessutom slipper utvisning.

Kvinnor hånas, hotas, våldtas, mördas och bespottas på ett brutalt sätt och i dubbelbemärkelse.

I ett krig används våldtäkter som ett vapen för att utöva terror, sätta skräck i fienden, avhumanisera, förnedra och ge sig på samhällets svagaste.
I diktaturer får människor fängelsestraff för sina åsikter.

Och värre blir det. Hjälp oss!

Bianca Muratagic