Jag vill veta hur Leila Al Elmi ser på att MP är det parti som dragit till sig flest islamister.

| 29 september, 2018

Leila Al Elmi (MP) säger i expressen att hon brinner för ett samhälle där alla inkluderas, där man får klä sig som man vill, älska vem man vill och tro på vad man vill. Hon kommer använda sin riksdagplats för att öka jämlikheten i vårt samhälle, fortsätter. Hon kämpa med för “orten”, vilken rimligen borde betyda förorten, där man har stora problem med öppet kvinnoförtryck, kriminalitet och skjutningar.

Det innebär alltså Leila Al Eli ser slöjan som vilket plagg som helst, och de kvinnor som lever under dess förtyck i Sverige, sviks återigen. Slöjan kan nämligen inte betyda någonting annat än underkastelse. Att stötta kvinnor som ”väljer” förtryck är sålunda inte att verka för ett jämställ samhälle eller Sveriges “feminism” utan ett hot mot kvinnors frihet i allmänhet. Slöjan är nämligen inte vilket klädesplagg som helst. Den är både ett religiöst, politiskt och sexistiskt plagg.

I Intervjun får vi inget eget veta om hur ser på barnäktenskap, könsstympning, påtryckningar från klanen, att välja att lämna sin religion, abort, barnaga och att säga nej till sex äktenskapet. Om man ska kämpa för “orten” ingår ju även dessa delar. Det räcker inte att upprepa det varje miljöpartist säger: Vi kämpar för klimatet och ett det jämställda samhället.

Jag vill också veta hur Leila Al Elmi ser på MP är det parti som dragit till sig flest islamister. Är det något som oroar henne?

Tyvärr Leila Al Elmi (MP) jag tror din tid i riksdagen kommer blir kort om du inte kan svara på dessa frågor, för de kommer komma, tro mig.

https://www.expressen.se/…/debatt-…/orten-det-har-ar-for-er/