Kommunmöte i Luton, England. Inledning på arabiska!!

| 29 september, 2018

Luton council meeting. Ett förtydligande Luton ligger i England.

Nu kan ju rimligen ingen förutom de arabisktalande förstå vad som sägs. Det är väl en slags bön. Men jag blir förvirrad, är det ett kommunfullmäktigemöte, liknande sådan vi har, ska inte de stå fria från religion? Här tycks hela mötet inledas med en bön. Vad har detta med mötet att göra?

This is a Luton Labour council meeting last week. The first 5 minutes of the 30-minute meeting were praying in Arabic with statements saying, ‘in Allah alone we worship’. What has Islamic Prayer got to do with council business anyway! Islam means submission in Arabic and these spineless fools have submitted our town hall to Islam. Totally embarrassing!

Luton council meeting in Arabic!!

This is a Luton Labour council meeting last week. The first 5 minutes of the 30-minute meeting were praying in Arabic with statements saying, 'in Allah alone we worship'. What has Islamic Prayer got to do with council business anyway! Islam means submission in Arabic and these spineless fools have submitted our town hall to Islam. Totally embarrassing!

Slået op af Tommy Robinson i Mandag den 17. september 2018