Pension på lika villkor är numer fullt möjlig!

| 29 september, 2018

Att dumhet kostar det är ingen nyhet.

Men för första gången kan dumhet ha medfört något riktigt gott! Ja egentligen vad Socialdemokratin har eftersträvat så länge en total obestridbar jämlikhet både över kön klass och religionsgränser. Stort grattis Sverige och våra tappert kämpande politiker journalister. Som nu alltså på ren dumhet lyckats införa total och obestridbar livsjämlikhet.

Ja egentligen har de kanske inte själva insett det. Men de måste ändå inse att de är snubblande nära den slutliga jämlikheten.

Sverige den humana stormakten med jämlikhet in i döden är nära nu. Grattis och ett stort tack.

Men låt oss nu återgå till kärnan. Jag har länge trott att det måste finnas en bakomliggande orsak till de senaste 20 årens fullständigt idiotiska politik! Svaret kan inte vara att politiker journalister och väljare är så dumma att de inte inser så enkla saker.

Självklarheter som att inget välfärdsland överlever utan en restriktiv migrationspolitik. Migration måste baseras på behövd kunskap och arbetskraft.  Självklart med beaktande av infrastruktur och välfärdens möjligheter. Du vet möjlighet till skola, sjukvård, vatten, elektricitet och matförsörjning till alla. För all del avloppsnät, sophantering, bra bostäder. Möjlighet till transporter och allt annat som kommer med en växande befolkning.

Inte konstigt att sunt förnuft som faktiskt säger en enda sak. Att styr man inte migrationspolitiken efter dessa enkla regler! Ja då ser vi den utvecklingen som skapat verkligheten idag.

Kort gott en politik så in i helvete dum. Att numer inte ens världens högsta skatter kan bibehålla en bra välfärd livet ut.

Men jag förstår nu. Det idiotiska var inte idioti! Utan en riktigt smart plan för jämlikhet in till döden. Åter ett stort tack. 

Utöver detta har jag haft mycket svårt att förstå. Varför Sveriges politiker och journalister velat hjälpa några få migranter och skapa onödigt lidande? Mörda folk i drivor. Genom en helt groteskt omänsklig flyktingpolitik! Alltså att bara hjälpa de som har möjlighet att transportera sig själva till Sverige. Är inte bara dyrt. Det är idiotiskt och skapar lidande drunkningar och att folk flyr helt i onödan. Inte bara ifrån den direkta faran konflikten utan vidare från säkert land till säkert land.

Japp alltså åter sunt förnuft säger naturligtvis att det är bättre slippa fly i onödan. Sunt förnuft säger också! Att det är dumt låta folk drunkna. Ja sunt förnuft säger mycket. Som om man riktar hjälpen till närområdet ger dem trygghet där så kan man lätt återvända hem för återuppbyggnad. Man slipper även omänsklig och onödig vidare flykt. Eftersom man i de fall där det är nödvändigt för vidare transport. Får ta sig vidare som reglerad och trygg kvotflykting. Svårare är det inte! Sunt förnuft är enkelt.

Visst så många har dött helt i onödan och Svensk politik må ha varit både grym elak och ondsint. Men se vad den leder till. Vi snackar livslång jämlikhet. Visst måste man knäcka några ägg för att göra en god omelett. Eller hur?

Till sist ingen kan komma och påstå att man idag 2018 behöver fly för sitt liv från vare sig Tyskland eller Danmark! Tror man det? Vill jag å det grövsta påpeka. Att andra världskriget är över. Sedan länge! Både Tyskland som Danmark är säkra områden. Ja och man behöver inte fly för sitt liv från något av dessa länder.

Så nu dags förklara vad planen har skapat! Japp jag snackar om det humanaste av humana.

Likhet in för döden har äntligen blivit total. Alla vet ju att just ålderdom hela tiden har varit en så stor variation av ojämlikhet. Somliga har fått snåla och lida till och med svälta. Detta trots att världens högsta skatter skulle garantera annan trygghet. Medan andra haft en skön tillvaro, i sin dödsväntan. Ja livet är inte alltid rättvist. Så låt oss göra det lite jämlikare.

Vi har provat världens högsta skatter! Ja helt uppenbart detta fungerade inte.

Det är nu dags att införa pension på lika villkor med en helt valfri pensionsålder. Jämlikhet in i döden! En så vacker och storsint tanke. Tack Socialdemokrater och Allians. Länge trodde jag att er politik antingen var helt dum i huvudet! Eller att ni på riktigt ville återinföra enorma klassklyftor och ren fattigdom! Såväl som löner man inte kan leva på. Eftersom detta är vad sunt förnuft säger att er politik måste leda till. Jag hade inte en tanke på att det var en briljant lösning på en jämlik ålderdom.

Så inom kort kommer det inte presenteras någon 70års pensionsålder! Utan jag får lov att presentera.

Pensionspillret! Eller ett nytt P-piller.

Den slutgiltiga jämlikheten. Tänk dig en enkel tablett som efter din fina avtackningsmiddag. Så avslutas kvällen med att du själv sätter dig i kistan. Där de serverar dig pillret under högtidliga former. Kanske till champagne? Sedan hyst in i kremeringsugnen och urnan tas med av anhöriga hem i väntan på jordfästningen..

Helt ärligt kan man tänka sig något mer vackert och en så fulländad human Socialdemokratisk tanke? Jämlikhet in i döden. Nu spelar inte vare sig rikedom eller klasstillhörighet någon som helst skillnad. Vi talar den totala jämlikheten och Sverige har på riktigt blivit en human stormakt. Ja vem vet? Staten kanske inte bara kan bjuda på pillret utan även stå för kalaset som kistan? Inom rimliga gränser så klart. Kan man egentligen tänka sig något vackrare efter ett livslång solidariskt liv med världens högsta skatter. Nu även kunna dö i solidaritetens tecken? Ja våra politiker är inte dumma! De har verkligen haft en storsint tanke.

Fördelen med pillret det sker naturligtvis på “helt” frivilliga grunder. Du känner själv hur länge du kan och vill arbeta. Enkelt arbete tills du känner att nu är det dags. Jag har gjort det jag velat och döden kan komma som en befrielse. Jag orkar verkligen inte en dag mer arbete. Mina barn har vuxit upp och klarar sig bra. Jag har sagt hej till barnbarnen. Detta oavsett om du är sliten i kropp efter hårt arbete vid 63. Eller härdat ut som pappersvändare vid 82.

Japp den observante upptäckte att jag de fakto satt “helt” mellan citationstecken. Ja naturligtvis kan inte man helt sätta denna insikt i medborgarens egna beslut. Finns ju folk som kanske inte är kapabla se sitt eget bästa. Naturligtvis kommer pensioneringsdatum inte bli helt frivilligt!

Vi måste låta såväl företag och produktivitet som stat få visst bestämmande.

Så att pensionering sker vid en lönsam och gynnsamt läge för alla berörda parter. Jag menar kanske en förtidspension efter något medfött lyte? Eller kanske men efter olycka? Ja eller kanske bara slippa den där dyra hjärtoperationen som inte är ekonomiskt försvarbar ur ett samhällsperspektiv kontra kvarstående skatteintäkter vid 61?

Men åter ett stort tack.

Obs denna texten är en blandning av satir med sunt förnuft. Det sunda i sunt förnuft är verkligt. Men frågan är det dumma i satiren verkligen är satir? Verklighet och dikt är lika farligt nära som 2018 års politiker är till ren äkta dumhet.