Forskaren Andreas Önnefors – uppviglaren.

| 30 september, 2018

Med ett offentligt upprop försökte forskaren Andreas Önnerfors vid Göteborgs Universitet få igång en namninsamling för att sätta press på Göteborgs-Posten att sparka ledarskribenten Alice Teodorescu.

Men reaktionerna blev till stor del de rakt motsatta och då pudlade Önnerfors i ett blogginlägg, även om han stampar med foten och minsann står fast vid att Teodorescu är olämplig som ledarskribent.”

Den 6 semptember kom han ut med en krigsförklaring där uppmanar han till uppvigling. “Äkta” Sverigevänner, vårt land är hotat från högerbruna krafter i alla olika partider som infiltrerar demokratin och i namn av falska svenska värderingar tänker gripa makten. Vilka högerkrafter? Och i alla olika partier. Han borde sluta äta roliga svampar.

Men vad menar karl med alla olika parter? Det finns ju partier som är infiltrerade, men inte av högerkrafter, utan av islamister. Han måste ha misstagit sig.

Oavsett valets utgång kommer dessa deskrutvia krafter bli större än någonsin. Vi måste organisera motståndet mot dem, göra varje dag till en kamp tills dess att angreppet mot Sverige är avvärjt, fortsätter denna förvirrade krigsherre.

Målet är att störa ut deras politiska arbete, varje minut, timme, dag, vecka, månad som går efter 9 september, skanderar han vidare. Det gick ju jättebra när han gjorde ett försök med Alice.

Målet är att trötta ut deras målmedveten undergrävandes av den politiska ordningen, fortsätter han. Vilka är “de”, alla olika partier, radikala nationalister, islamister, vänsterextrema?

Ge inte upp! Vik er inte en millimeter! Släpp inte fram dem! Konfrontera dem! Var det det han gjorde med Teodorescu?

Du äger ett eget ansvar ett personligt ansvar för at de radikalnationaistiska maktövertagandet stoppas! Om du arbetar inom offentlig sektor, förbered dig på att sätta samvetet först – ingen kan tvinga dig att lyda och utföra påbud som strider mot ditt samvete! Vad menar han med det? Vad är det de ska göra. En offentlig sektor, är allmän sektor och den är en skattefinansierade verksamhet som drivs åt det allmänna, underställt stat.

Ska ambulansförare vägra köra akutsjuka högermänniskor till sjukhuset? Ska högermänniskor vägras polishjälp om de behöver det? Ska busschafförer vägra släppa på högermänniskor? Okej, men hur ska det gå till? Ska högermänniskor tvingas bära en särskild symbol för att kunna urskilja dem från de “rätta” människorna.

Den här galningen borde stoppas och sparkas som forskare och det med omedelbar verkan.
https://nyheteridag.se/forskare-forsokte-dreva-bort-teodor…/

Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp