Sverige är vårt land och inte er sandlåda! Så sluta skrika värdegrund. Inse allvaret och gör ert arbete.

| 2 oktober, 2018

Värdegrunda mig och värdegrunda mig dit!

Finns det ett ord jag verkligen blir förbannad av att få höra är det just ordet värdegrund.  Med värdegrund som “slagträ” har Sverige tagit dårskap till helt nya nivåer. Så visst Sverige har verkligen ett problem med värdegrunden! Men knappast värdegrunden hos den smarta minoritet på runt 1,1 miljoner. De vilka genomskådat Sveriges skadliga värdegrund och lagt sin röst på det enda partiet som tar problemen på allvar.

Ja intelligens kan vara skrämmande. Men detta ger inte den lite dummare andelen av Svenskar rätt att mobba Sverigedemokrater. Eller rättare sagt Sveriges övriga politiker hoppas verkligen att ni skäms. För det borde ni göra!

Detta gäller även till stor andel Sveriges falska journalistkår också. Alla de som med en påhittad villfarelse att kritik av verkliga problem är farligt. Att sunt förnuft som att vanlig simpel matematik kunskaper skulle vara bevis på en dålig värdegrund! Ja journalister skäms skäms skäms.

Sanningen är att klarsynta och förnuftiga vet vems politik som skapat verkligheten. Vi vet även att denna dårskap skulle varit omöjlig att uppnå! Om inte journalister allierat sig med politiker och i stället för att ifrågasätta en ohållbar politik. Blivit granskare av folket och med falsk värdegrund som vapen. Skrämt till tystnad. 

Så visst har vi ett stort problem med värdegrunden. Men det är inte folkets värdegrund som är problemet. Ja inte ens de 1,1 miljoner klarsynta förnuftiga och modiga. 1,1 miljoner väljare som till och med vågar stå upp mot mobbare och lagt sin röst på förnuft framför godhetsvansinne och känsloidioti.  Japp jag talar om den minoritet 1,1 miljoner med förnuftet i behåll som idag kan titulera sig Sverigedemokrater.

Men för all del om ni bara kunde sluta värdegrunda er till vänster och höger. Så att Sverige kan ta tag i de verkliga problemen. Ja och det är alltså inget tecken på vare sig dålig värdegrund eller rasism nazism eller andra epitet utan bara så enkelt att ett land måste styras av förnuft och förstånd. Så politiker vänligen kasta värdegrunden och ta tag i problemen. Detta är faktiskt ert jobb.

Journalister och politiker! Ni ska veta en sak och det är att Sverige är vårt land och inte er sandlåda!  

Så lägg nu värdegrunden åt sidan och låt oss tala om problemen. Så att vi tillsammans kan lösa dem! Är ni redo göra det? Inse då att vi måste prata om problem som möjliga lösningar. Vi står inför att rent godhetsvansinne, troligen har värdegrundat landet från världens bästa välfärd till dagen Sverige. Vi skulle egentligen tagit tag i problemen lagt om politiken för så länge sedan. Men med en värdelös journalistkår och aktivister till politiker. Kombinerat med ett folk värdegrundad till tystnad. Har detta inte gjorts.

Så låt oss prata om problem inte värdegrund! Ett första steg är att erkänna att det finns problem. Därefter analyseras vad som gått fel. Så att vi kan börja göra rätt! Alltså för att kunna göra rätt måste man erkänna att man gjort fel.

Dags ta tag i saker som arbetslöshet bostadsbrist utbildning sjukvård som trygghet och kriminalitet.

Ärligt talat ska vi tala sanning så måste man oavsett värdegrund erkänna några enkla saker som att gårdagens politik är orsaken till dessa problem. Vi kan börja med att erkänna att vi kan inte fortsätta med denna idiotiska politik utan en kursändring är ett måste! Gårdagens politik har bara tjänat till att slita landet i stycken skapa utanförskap otrygghet fattigdom. Att Sveriges migrationspolitik på riktigt är orsaken det vet vi. För så är det. Enkla arbeten är ingen lösning för man kan inte leva på låga enkla löner. Vi kan inte utbilda när vi helt enkelt tagit in migranter vars kunskapsnivåer är mestadels oönskade på arbetsmarknaden! Ett första steg är att basera migration efter arbetsmarknaden och framför allt lära oss skillnaden mellan flyktingar och ekonomiska migranter.

Sverige är vårt land och inte er sandlåda! Så sluta skrika värdegrund. Inse allvaret och gör ert arbete. 

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *