Attention! Nu måste mobbningen av SD och deras väljare upphöra!

| 7 oktober, 2018

Stefan Löfven vill genom en namninsamling hålla sd borta från politiskt inflytande det anser ProjektSanning är fel.

Nu har ni chansen att visa Stefan Löfven ert missnöje. Mobbningen måste upphöra! Även om det inte leder till något konkret så tar ni ställning. var modiga. Jag är så trött på att bara skriva om missnöjet. Jag vill att Löfven konkret ska se det också. Löfven talar om tiotusentals som skrivit under, låt oss bli många, många fler!

Vi har skapat en namninsamling med texten: Stefan Löfven gick igår ut på Socialdemokraternas FB-sida och tackade alla dem tiotusentals som skrivit under hans namninsamling som syftar till att hålla SD borta från inflytande.

ProjektSanning uppskattar inte att vår tidigare statsminster uppmanar till att exkludera SD och deras 1,1 miljoner väljare från politiskt inflytande samt att deras väljares röster ska ignoneras. Denna mobbning och politiska förföljelse måste upphöra! Skriv under om du anser att mobbningen ska upphöra och att det snarare är Löfven som ska hållas borta från politiskt inflytande.

Skriv under här…