Nuri Kino: Varför har det varit tyst om de 123 barnen i medier?

Operation MISafeKids. 123 barn har räddats av polisen i delstaten Michigan i USA.

Barnen hittades under räder mot vad polisen befarar vara pedofilringar. Tillslagen skedde under en och samma dag. När barnen har förhörts har flera vittnat om att de har blivit våldtagna. Bland dem finns det några traffickingbarn och en hemlös pojke. Informationen är fortfarande knapphändig.

Om någon redaktion vill publicera material om detta, oavsett om det är Radio, TV eller press så åker jag till Detroit på en gång. Jag lämnar alla andra åtaganden. Jag har ägnat många dagar av min yrkeskarriär åt att infiltrera pedofilringar och vet att det många gånger finns internationalla kopplingar. I Operation MISafeKids söker man nu närmare 200 andra försvunna barn som kan ha utnyttjats av samma ligor.

Varför har det varit tyst om de 123 barnen i medier?

https://www.usmarshals.gov/news/chron/2018/100318.htm

Tack Ashur för att du gjort mig uppmärksam på detta.

Obs, bilden hör inte ihop med Operation MiSafeKids.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •