KVARTAL: Veckopanelen #19

Moderatledaren berättade i tisdags att han inte får ihop en regeringslösning med hjälp av socialdemokraterna, vad händer nu? FN:s klimatpanel säger i en rapport att världen enbart har tio år på sig att förhindra de mest skrämmande scenarierna. Ena halvan av ekonomipriset går till en ekonom som vill ”skynda långsamt” med åtgärder mot den globala uppvärmningen. Många anlagda skolbränder i Sverige – för den senaste är två minderåriga flickor misstänkta. Veckans panel består av Kerstin Brunnberg, bland annat tidigare chef för Ekoredaktionen samt vd för Sveriges Radio, Joel Halldorf, docent i kyrkohistoria vid Uppsala universitet och kolumnist i Expressen och Sven Otto Littorin, i dag verksam vid Boston Consulting Group, tidigare arbetsmarknadsminister och partisekreterare i Moderaterna. Programledare är Staffan Dopping och vid hans sida denna vecka finns Kvartals chefredaktör Paulina Neuding.

Lyssna här…

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Författare: Henrik Lilja Rönnquist

Redaktör och Art Director för PS