Bianca Muratagic om Elin Ersson

| 20 oktober, 2018

”Jag hade gjort om det, om det krävdes av mig, men jag tror inte att jag får lov att kliva ombord på ett flygplan där personer ska utvisas igen,” säger Elin Ersson den 21-åriga aktivisten med rosiga kinder som stoppade utvisningen av den 52-åriga mannen från Afghanistan till TT.

Skulle alltså Elin Ersson stoppa utvisning igen i liknande situationer och även fast hon vet att mannen är en dömd brottsling, kvinno-och barnmisshandlare?

Den masochistiska och narcissistiska sektaktivismen har blivit en trend i Sverige.

Elin, var du där för mamman och flickan? Vad vet du om deras lidande? Undrade du någonsin hur det kändes för dem när du försökte stoppa utvisning av mannen som dunkade fruns huvud i golvet och piskade dottern och som dömdes hela tre gånger för misshandel?

Vet Du Elin hur de mår? Eller är du så upptagen av din godhet att du hellre hjälper en dömd misshandlare än brottsoffer?

Jag är väldigt nöjd att du åtalades. Jag är också glad att du får aldrig mer stiga på ett flygplan där någon ska utvisas. För det är inte oskyldiga barn eller brottsoffer du hjälper utan vuxna brottslingar som bryter mot lagen.

Du är inte en medmänniska Elin. Dina tårar kommer aldrig någonsin beröra mig.
Du har inte bara brutit mot lagen. Du stöttade och skyddade en brottsling och du verkar dessutom stolt över det.
Eftersom du stoltserar med att du skulle ”göra om det.”
Och det vore anständigt om du bad om ursäkt till familjen!

Bianca Muratagic