Israel borde hyllas i stället för hatas, Mellergård!

| 21 oktober, 2018

Mycket läsvärt om Israel, antisemitism och attackerna mot judarna och deras land. Betänk att kriget som förs är ett religionskrig. Islam mot judendomen.

Israel är inte, och blir inte, mer likt sina fiender, så som Pekka Mellergård skriver den 15 oktober. Om Israels fiender erbjöd fred, skulle det omedelbart bli fred. Men när Israels fiender erbjuder raketer, attacker mot judar, löneersättning för att döda judar, antisemitism i politik och i skolväsendet blir det inte fred. Det blir säkerhetsbarriärer, vägspärrar med kontroller, precisionsattacker, begränsningar vad gäller palestiniers arbetstillstånd i Israel, begränsningar vad gäller sjukhusbesök för palestinier i Israel och restriktioner inom många andra områden.

Christina Toledano Åsbrink

Läs artikeln här…