Tino Sanandaji: Är du socialdemokrat? Inte? Dåså, då är du nazist!

| 31 oktober, 2018

Aftonbladet har fått hård kritik för att photoshoppat Ulf Kristersson med Hitlers vice-kansler von Papen. Att en LO-styrd ledarsida jämför Kristersson med en nazistkollabratör försvaras av LOs folliehatt Mats Erikson, pressekreterare i S och regeringskansliet och numera folliehatt.

Mats Erikson tillhör de operatörer i LO som dagligen svamlar om nazism, och sprider dynga genom att kalla alla som kritiserar S nazist. Han har bland annat hävdat att jag sammarbetar med nazister, kallat mig “haveristen Tino”, och försvarat inlägg som hånar min invandrarbakgrund.

Är du socialdemokrat? Inte? Dåså, då är du nazist!

Att ljuga och smutskasta kritiker som nazister är en medveten politisk taktik sanktionerad av LO. Arbetarrörelsen är givetvis inte så korkade att de genuint tror att jag eller Ulf Kristersson är nazister, de ljuger medvetet för att sprida hat och skydda sin makt.

I takt med att LOs tappat grepp på makten blir de mer desperata och rabiata. Detta brända jordens taktikt kommer inte belönas, vi kommer inte låtsas att S/LO är seriösa när de sanktionerat lögn som politisk taktik.

Samtidigt kan vi läsa om LO-finansierade SSU: ”SSU-företrädare sa att homosexuellas blod var ”smutsigt”

”SSU-falang engagerad i moské som gjort homofoba uttalanden” ”S-rapporter: “Falang har skrikit och hotat”

”Internrapport: S kände till extrem falang i SSU”

”Det fanns en tidpunkt då jag kände behovet att tillkalla poliser”, lyder en mening i den fem sidor långa rapporten som skickades till partistyrelsen, SSU:s förbundsstyrelse och styrelsen för LO-distriktet i Skåne.”

Hur mycket av medlemmarnas pengar har LO gett till extremister som ser homosexulla som smutsiga?

Tino Sanandaji

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •