Ann Heberlein: SVERIGE – LANDET DÄR FEMTONÅRINGAR ÄR EXPERTER OCH PROFESSORER AVFÄRDAS SOM KALLE ANKA FORSKARE

Bra av Heberlein Ann, så rätt hon har. Och det hon har åstadkommit är få som klarar. Jag vet, jag påbörjade också en forskarutbildning, skrev på min avhandling i 4 år, undervisade på Örebro universitet i sex år, föreläste kors och tvärs över landet, åkte runt och presenterade svenska skådespelare för att dryga ut min inkomst. Jag hade inte tre, dock två söner att försörja ensam. Jag arbetade med unga missbrukare och jag var mamma, men jag lyckades aldrig avsluta min forskarutbildning. Livet kom i vägen, eller snarare sjukdomarna. Men det jobb Ann har lagt ned ska hedras och erkännas. Att skriva en avhandling och forska är ingen dans på rosor. Det är självklart givande men det kräver disciplin, allt annat måste ställas på vänt. Ann är dessutom ingen kontroversiell skribent, hon är av våra mest kunskapsstarka.

SVERIGE – LANDET DÄR FEMTONÅRINGAR ÄR EXPERTER OCH PROFESSORER AVFÄRDAS SOM KALLE ANKA FORSKARENär jag slet med min…

Slået op af Heberlein AnnSøndag den 11. november 2018

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Författare: Madeleine Lilja Rönnquist

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *