Frågorna är vem kontrollerar vad och hur? Samt vem bär ansvaret?

| 13 november, 2018

Igår läste jag om 17:årig  migrant som vart misstänkt för rån samt sparkade ett 16:årig tonåring i huvudet och allt fångades film. Ja han greps och det visade sig att migranten inte var några 17 år utan en vuxen man på 24 år. En ålder som garanterades av en Marockansk fingeravtrycksträff! Inte nog med detta han fanns registrerad i Sverige med 8:a olika identiteter.

Ja brottet är grovt och jag hoppas inte det tonåriga brottsoffret får några bestående men av mannens grova våld.

Men jag vill inte prata om vare sig brottsoffret eller om dådet i sig. Utan jag vill tala om Ansvar.

Här har vi alltså en person med 8 identiteter. Varav minst en i alla fall även gjorde mannen till ett barn! Ändå fanns alltså identiteten så lätt kontrollerad. Att man inte kan annat än bli förbannad på riktigt! Hur kommer det sig att inte detta uppdagats redan när mannen kom till Sverige? Vad för kontroll görs och vem bär ansvaret.

Att kontroll varit otillräcklig är helt uppenbar.

 • Men vem bär ansvar?
 • Samt vad görs för att inte detta ska kunna ske igen?
 • Görs det ens någonting i frågan?
 • Ja om inte så varför?
 • Samt när ska Sveriges befolkning skyddas från detta?

Detta är alltså frågor varje Svensk man inte bara bör fråga sig. Utan kräva att något görs åt saken. Men framför allt varje Svensk har rätt att kräva att någon ska ta ansvar.

Rent logiskt är detta det minsta vi ska kräva av våra myndigheter och vi borde krävt det igår. Sverige har vare sig råd eller ska vara naiva. Naivitet är ingen ursäkt! Det är faktiskt en orsak. När en orsak är skadlig ska den faktiskt åtgärdas. När någon säger sig vara naiva. Måste åtgärder ske som garanterar att vi undviker vara naiva igen.

Man pratar ofta om rättigheter men Svenska folket har rätt att sätta krav! Det är vare sig elakt ondska eller rasism, att kräva veta vem som kommer in i landet på identitet. Ja nu kommer inte så måttligt naiva människor säga “”att man kan inte kräva när man flyr att man tar med sig identitetshandlingar!”” Nä kanske inte det? Men man ska kräva att personen säkras medan i alla fall identitet söks.

Fingeravtryck och DNA ska naturligtvis krävas och ske i varje fall. Detta är en skyldighet. Det finns faktiskt inte bara rättigheter. Utan även skyldigheter. Det är naturlig och varje migrant som flykting och anhörigs invandrare ska veta att det är en skyldighet, eller om man så vill. Ett minikrav. Att kommer man till Sverige och identitet inte kan säkerställas. Så kommer en utredning ske för allas säkerhet. Medborgare ska kunna känna sig trygga att Sverige inte används till att skydda brottslingar och terrorister. Att krigsförbrytare som mördare riskerar gå fria med såväl ny ålder som identitet.

Ja utöver det har Svenska skattebetalare rätt att veta att våra skatter används rätt! Ja denna 16-åriga 24-åring med åtta olika identiteter är egentligen det enda bevis som behövs. För att förstå att skatter inte används på rätt vis. Åtta olika identiteter flera med bidrag vissa till och med med barnbidrag. Det är faktiskt inte naivt det är brottsligt och rent svindleri av skattemedel.

Vi får ofta höra talas om att det är vanligt med en massa personer skrivna på en adress. Kan vara upp till 10-12 och fler skrivna i en 1a. Ja de påstår detta sker för att personer inte vill bo på boenden utan söka sig utanför och inte kan lyfta bidrag utan adress.

Då undrar jag. Vad är det som säger att det är olika personer som verkligen är skrivna på adressen? I hur många fall är det inte personer utan en person med många identiteter?

Mona Sahlin må tycka det är häftigt när andra betalar skatt. Men riktigt så här häftigt känns inte ansvarsfullt av våra styrande. Själv undrar jag vem kontrollerar vad och hur? Vem bär ansvar.

Åter igen allt kokar ner i vad och vilken kontroll sker? Samt vem är ansvarig

Jag menar här är bara ett exempel och enbart att det är fullt möjligt med 8:a olika identiteter. Blir bara ytterligare en orsak till varför personer faktiskt ska in på ett låst förvar medans identitet och fingeravtryck som dna kontrolleras.

Detta är att ta ansvar allt annat är de inte.

 

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *