Den enda rimliga och demokratiska handling nu är att utlysa extra val.

| 27 november, 2018

Godmorgon! Här blir ingen djuplodande analys kring Stefan Löfvens regeringsförslag, så här tänker han sig att den nya regeringen ska se ut “en regering med S och MP som samarbetar med Liberalerna och Centern i riksdagen.” Så ser hans framtidsscenario ut. Alternativet är extra val, eller nu kanske det är dags att börja kalla det för nyval.
https://www.aftonbladet.se/a/Xw0LLm…

Det här förslaget är USELT och bör förkastas omedelbart. Det bästa för Sverige nu är är ett extra val, eller nu kanske det är dags att kalla det för nyval med tanke på tiden som gått. Mitt bestämda NEJ grundar sig i tre orsaker. Dessa orsaker har under Stefan Löfvens mandatperiod varit ett stort problem. Såklart fanns problemen även under tidigare regering men med Löfven har bubblan spruckit (tack och lov för det)

1) Socialdemokraterna behöver generellt göra upp med sin antisemitism, homofobi och fundamentalism inom SSU Skåne/Helsingborg. Så länge det inte sker kommer det fortsätta spilla över på hela socialdemokratin. Socialdemokraterna är inte längre ett arbetarparti, utan ett parti som tappat sitt ideologiska kompass och blivit så rädda om sin nya väljarbas att de tycks vara redo att göra precis vilka eftergifter som helst. Denna desperation har smittat av sig på precis allt, men framför allt har det skapat en splittring som börjar bli väldigt obehaglig. Ett exempel. En förskola förbjuder Luciafirande med hänvisningen att alla föräldrar kanske inte har råd. Att fira Lucia är en högtidstradition som vi alltid firat, till och med under eran Fattigdoms-Sverige. Barn älskar att fira Lucia. Det är lite spännande: Det är nedsläckt, de får tassas in eller sitta i ring med sina elektriska ljus i handen. De får klä ut sig. De får sjunga. De får go-fika och inte minst, de får bjuda in sina föräldrar till deras arbetsplats och visa var de brukar sitta, vad de har ritat, deras favoritleksak och så vidare. https://www.metro.se/…/ilska-över-förskolans-lucia-brev-jät…

2) Stefan Löfven måste kräva att Miljöpartiet gör sig av med de islamister som infiltrerat partiet. MP:s partiledning måste helt enkelt besvara en väldigt obekväm fråga, och de måste det därför att de inte tar sitt islamistproblem på allvar. Varför söker sig så många islamister till partiet? I ljuset av alla de skandaler med islamistkoppling som briserat inom Miljöpartiet måste frågan och kravet ställas. Det innebär samtidigt att S riskerar att stöta sig med sin nya väljarbas; Kommer de vara villiga att riskera det?

3) Annie Lööf måste hållas borta från inflytande. Lööf har med all önskvärd tydlighet visat att hon är förälskad i makten, inte i att leda för att få Sverige på fötter. Hur stor är chansen att Lööf kommer ner på jorden och slutar kräva makten för sin egen del. Noll och intet. Lööf är likt Narcissus kär i sin egen spegelbild då hon visualiserar sig själv som sittandens på tronen. Hon ser inte politiken som ett kall. Hon värnar inte allas lika värdighet, bara vissas.

Den enda rimliga och demokratiska handling nu är att utlysa extra val. Partierna, Rosenbad, Riksdagen, ja hela högen måste börja respektera att de är anställda av oss väljare.