Varför får den här ”regeringen” fortsätta med sina galenskaper. SD säger nej, men vad hjälper det?

| 29 november, 2018

Otydligt, fluffigt och öppet för tolkningar, låter som ett helt normalt avtal som vår ”regeringen” inte har några som helst betänkligheter med att skriva. Det är väl snarare en regel än ett undantag. Vi har sett den här ” regeringen” släppa igenom en gymnasieamnesti som kastade Sveriges rättssäkerhet överbord. Vi har sett hur de äventyrade rikets säkerhet när skandalen kring transportstyrelsen uppdagades. Varför får den här ”regeringen” fortsätta med sina galenskaper. SD säger nej, men vad hjälper det? Det ger en viss tröst i att veta att de är ett riktigt oppositionsparti men jag önskar att de hade större möjligheter att påverka.

Sedan undrar jag fortfarande hur det ens kan vara möjligt för en expeditionsregering att skriva under sådant omfattande avtal som FN:s ramverk. Är det inte meningen att en sådan regering endast ska ta hand om rutinärenden?

Läs artikel här…

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •