KATERINA MAGASIN: Dags att fräscha upp fler traditioner: En exklusiv julsaga för Sveriges oanständiga

| 30 november, 2018

I tider då svenska traditioner förändras och anpassas till en uppdaterad verklighet snabbare än vi hinner säga midvinterblot, kan det vara dags att även se om de litterära alster vi brukar förknippa med julens festligheter. Välgörenhet hör julen till sedan urminnes tider, men på samhällets botten finner vi numera inte enbart de många socioekonomiskt utsatta – här dväljs även en allt snabbare växande grupp åsiktdissidenter, som finner sig stå utanför etablissemangets klibbiga värme och därför behöver extra omtanke i kylan och mörkret. Vad passar då bättre än att denna arma skara får en egen julsaga? En Sverigevänlig sådan… Katerina Magasin har äran att vara allra först med att presentera Eva-Lisa Dezmins nutidsinspirerade julsaga. Här får författaren själv berätta lite om vad som inspirerat henne till julsagan om Sven-Bertil och hans åsna Morgan.

Sagan är billig – bara 33 riksdaler! – men skänker glädje och gamman långt efter att glöggen är urdrucken och skinkan uppäten.Dessutom stöttar du en författare vars penna glöder av motståndslust mot vansinnet som pågår i Sveas vackra land.

Katerina Magasin. Nyheter, debatt, avslöjanden om Absurdistan samt kultur som inte nödvändigtvis marinerats i vänstersås. Alltid med dig och håller din hand när hela Sverige tycks ha förlorat förståndet. Ge gärna en gåva på swish 0733289122 eller konto SEB 5206 1604 404 för fortsatt kamp! Handhjärtan och styrkekramar

LÄs i KATERINA MAGASIN här…

Dags att fräscha upp fler traditioner: En exklusiv julsaga för Sveriges oanständiga

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Författare: Henrik Rönnquist

Creative Director