ProjektSanning fortsätter växa.

| 5 december, 2018

Vi blir större och större. Når ut till fler och fler. Och det är tack vare er läsare. Ert engagemang med inlägg, kommentarer och att ni helt enkelt besöker oss flitigt och sprider att vi finns. Vi är väldigt tacksamma och glada över det.

Med det faktum att vi växer har vi också ögonen på oss. Vi ber därför er läsare att tänka både en och två gånger när ni kommenterar eller skickar gästinlägg. Varken ni eller vi vill att vi ska bli blockerade, eller än värre, nedstängda på grund av icke passande språkbruk.

Vi har klarat oss hittills med någon enstaka anmälan där vi direkt inte tagit bort kommentaren eller inlägget. Problemet är bara att vi inte alltid hinner med att kontrollera allt som skrivs. Därför ber vi er läsare att vara försiktiga. Vi vill inte att PS ska bli en sida med hat, hets, hot och påhopp.

Bilder från Populisten där ni kan se vår status idag på twitter. Ger en liten uppskattning hur stora vi blivit. http://populist.se

ProjektSanning finns på twitter, Facebook och som blogg. Ni kan läsa oss var ni vill, när ni vill, och alltid helt gratis. Dygnet runt.

VI önskar er en trevlig onsdagskväll.

P.S. Madeleine opereras igen imorgon och kommer därför inte vara aktiv i ProjektSanning närmsta dagarna. Vi får klara oss bäst vi kan utan henne här för en stund.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •