Jenny Sonesson: BOJKOTTA DEMONSTRATIONEN MOT FN-AVTALET!

| 8 december, 2018

Viktig granskning av Expo! Detta är djupt obehagligt. ”Nu kan Expo visa att Skandinaviska förbundet tagit ett ännu starkare grepp om protesterna. På lördag planeras en uppföljande demonstration där Ulrika Hallgren står bakom demonstrationstillståndet. ”

”Förutom engenamanget i Skandinaviska förbundet är hon även medlem i den rasideologiska föreningen Det fria Sverige och var under valrörelsen en av partiet Alternativ för Sveriges aktivister. I en diskussionsgrupp knuten till Det Fria Sveriges delar Hallgren grov vit makt-propaganda: Bilder med budskap om att politiskt oliktänkande ska avrättas, nazistiska slagord och rasideologisk propaganda riktad mot icke-vita.”

Delar av den migrationskritiska högern håller på att spåra ur fullständigt. Vi kan tala om svensk alt-right. När man slår sig ihop med ”Det fria Sverige” och AFS har man tappat det och passerat alla gränser.

Vi som vill problematisera migration utifrån fakta, välfärdsstatens kapacitet och jämställdhet har ett ansvar att hålla rent mot denna otäcka utveckling!

UPPDATERING
Ni som går in i denna tråd och tycker att det är OK att demonstrera med nazister får era inlägg borttagna. Ni kan överhuvudtaget hålla er borta från mig.

Jenny Sonesson

Läs i Expo här…

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Jenny Sonesson: BOJKOTTA DEMONSTRATIONEN MOT FN-AVTALET!

 1. Anders

  Vem är författaren till denna text?

  Överst står det av Henrik Lilja Rönnquist

  Samtidigt är texten undertecknad av Jenny Sonesson.

  Vem har skrivit vad?

Kommentarer är stängda.