11-ÅRIG FLICKA UTSATT FÖR FLERA MISSTÄNKTA VÅLDTÄKTER

| 15 december, 2018

Läser på Joakim Magnus Lamottes FB-sida om en 11-årig flicka som utsatts för flera misstänkta våldtäkter. Vad tusan är det detta?

Det vänder sig i min mage. Det går inte att föreställa sig det traumat om man inte själv upplevt det. Personerna som är misstänkta för brotten är två unga män på 16 och 18 år och kommer från Libanon och Afghanistan.

Lamotte skriver också att polisen dröjde länge med att gripa männen. Varför då undrar jag? Under den tid som polisen inte grep männen tvingades den 11-åriga flickan dagligen till och från skolan möta sina våldtäktsmän. Det är rena vansinnet och jag skulle gärna vilja veta mer om hur polisen resonerat här. Det finns inget som försvarar att en 11-årig traumatiserad flicka utsätts på det här viset. Det handlar om ett barn som våldtagits av två unga män. Hennes liv är redan fullständigt förstört. Är det meningen att vi som samhälle ska spä på hennes lidande ytterligare?

Lamotte skriver att han kommer fortsätta granska fallet, för det är jag evigt tacksam.

11-ÅRIG FLICKA UTSATT FÖR FLERA MISSTÄNKTA VÅLDTÄKTERNu åtalas två unga män för flera våldtäkter i Boden på två…

Slået op af Joakim LamotteTorsdag den 13. december 2018

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •