Läs detta noggrannt. Läs två gånger.

| 15 december, 2018

Markus Uvell

Jag kommer också från det marknadsliberala hållet men reagerade för 10-15 år sedan på att andra marknadsliberaler var idioter. Eller fega. Och bör definitivt försöka göra upp med sitt ansvar, alldeles riktigt.

Men den liberala skulden är egentligen lätt att bära för de flesta liberaler. De har opportunistiskt gett läpparnas bekännelse åt de liberala flosklerna. De följde egennyttan. Och pengarna.

Känns det bra nu?

Uvell:

”Partipolitisk kortsiktighet underblåstes av liberala debattörer som avskyr välfärdsstaten men istället för att ge policyförslag nöjde sig med att hylla den fria rörligheten. Som låtsades att vi först kan välkomna mycket stor invandring, och sen diskutera hur de sociala förmånerna ska begränsas. Trots att det naturligtvis är tvärtom.

Man kan inte begära att den som flytt till Sverige från dag ett ska kunna försörja sig själv. Och det kommer alltid finnas infödda svenskar som av olika skäl inte klarar det. Men egenförsörjning måste vara principen, den otvetydiga normen.”

Läs artikel här…

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •