Malmö inatt. En knivskärning och två brända bilar.

| 15 december, 2018

Polis larmades vid 04-tiden till en knivskärning på Per Albin Hanssons väg

Polis larmades vid 04-tiden till en knivskärning på Per Albin Hanssons väg. En man uppgavs vara svårt knivskuren vid Mobilia på Per Albin Hanssons väg. Den skadade mannen fördes till sjukhus där han behandlades under natten. Under natten undersökte polispersonal den plats där knivskärningen uppgavs ha skett. Vem eller vilka som ligger bakom knivdådet är i nuläget oklart.

 

Brandkåren larmades vid 03.55-till en bilbrand på en innergård vid Spånehusvägen

Brandkåren larmades vid 03.55-till en bilbrand på en innergård vid Spånehusvägen. När brandstyrkan kom fram var en mindre skåpbil helt övertänd. Ytterligare en närstående bil hade skadats av värmeutvecklingen. Rökdykare med slangledning kunde släcka och efter släcka bilen på ca 20 minuter. Vad som orsakat branden är i nuläget oklart. Polisen kom till platsen och upprättade en anmälan.

Pppress

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •