Helle Klein anklagar Busch Thor för att ”sälla sig till extremhögerns konspirationsteorier”

| 28 december, 2018

Lustigt, jag funderade fram och tillbaka imorse på om jag skulle skriva om Helle Kleins utspel på twitter, men jag bestämde mig för att släppa det. Klein är en energitjuv, gapig, gnällig, verklighetsfrånvänd och i allra högsta grad en präst som inte förstår det här med allas lika värdighet.

Därför är jag tacksam att Nyheter Idag plockade upp detta: “KD-ledaren Ebba Busch Thor kan anses vara en del av extremhögern. Ungefär så kan man tolka debattören och prästen Helle Klein som i ett utspel på Twitter går till attack mot KD-ledaren. ”Det blåbruna blocket blir allt tydligare i svensk politik”, summerar Klein.”

Läs i Nyheter Idag här…

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp