Är Klimat-Greta fake news? Döm själva.

| 29 december, 2018

Lägger du märke till något på bilden?

“Det är ju liksom inte som att man bara promenerar in på klimattoppmötet med fem minuters varsel och håller ett tal. Sådant är planerat och uppstyrt låååångt i förväg. Så hur lyckades man klämma in Klimat-Greta, som ju vid tillfället bara varit i allmänhetens kännedom någon vecka?

En sak som fascinerar mig är att folk inte tycks se vad som finns rakt under deras näsor.

Lägger du märke till något på bilden?
Det är ingen där. Jo, en.
“Så när “talade” hon? Under soundchecken? I kaffepausen? Under lunchen?
Är Klimat-Greta fake news?

Är detta något som har arrangerats av Sveriges Television, för att framställa Klimat-Gretas tal till farbröderna som något mer och annat än det verkligen var? (Även om morgon-tv under fredagen av misstag råkade visa mer av rå-tapen än vad som var meningen?) Är allt en anka?
Statens Television, nu även på din skattsedel.”

Henrik Alexandersson

Läs och se mer här…

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •