Sverige. Terrormisstänkt byggde hemliga rum åt polisen.

| 29 december, 2018

Nu börjar muren om att våra svenska partier infiltrerats av islamister att falla. Är det inte dags att vi börjar förstå att islamisterna finns överallt. Bakhtiyor Umarev, 30 som misstänkts för att med flera andra ha planerat ett terrordåd i Sverige har jobbat på Polishögskolan med hemliga rum och lokaler för skjutvapen!

Det här faktiskt riktigt illa men jag kan inte låta bli att fundera på vilka andra platser islamister som Umarev gömmer sig: Migrationsverket? Domstolar? Säpo? Socialmyndigheten? Brandförsvaret? Militären?

När det gäller Umarev så borde hans arbetsgivare ha dragit öronen åt sig när han vägrade att delta i en tyst minut för offren på Drottninggatan i Stockholm.

Läs artikeln här…

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp