Tino Sanandaji: Det är imponerande av Malmögängen att konkurrera mot Colombiansk och Italiens mafia

| 31 december, 2018

Barnfamiljen som var hemma i samband med sprängdådet klarade sig oskadda. De befann sig på övervåningen.

Socialdemokratisk politik har som alla vet förvandlat Malmö till Nordens mest beundrade stad, och det vore osolidarisk att inte dela med sig av all mångfald. Efter att berikat övriga Skåne med öppgenhet tas nu steget att exportera den svenska modellen så att även tråkiga länder som Spanien kan njuta av Malmös socioekonomiska faktorer.

”Los suecos” – svenskarna sprider skräck på solkusten

Svenskarna beskrivs som den mest våldsamma grupperingen som någonsin härjat i turistparadiset. Misstankarna: Dubbla beställningsmord, tortyrmord och sprängdåd mot en barnfamilj. Nu utropar spanska polisen seger mot ”Los suecos” efter att ett tiotal personer sitter häktade i olika utredningar.

Under året har en våldsvåg sköljt över Costa del Sol och nu misstänks en kriminell gruppering från Malmö ligga bakom minst två beställningsmord och två sprängdåd. I spanska medier benämns de som ”Los suecos” – Svenskarna…Tre personer misstänks för sprängdåden. Två greps i Malmö och en i Malaga. – En av Malmöborna som misstänks för mord i Spanien hade på sig en klocka som är värd 250 000 euro. Den har beslagtagits av spansk polis. Det är ingen vanlig Malmöbo som går runt med en sådan klocka, säger Petra Stenkula, chef för polisens utredningsenhet…Spansk polis beskriver svenskarna som ”den värsta gruppen av torpeder som Costa del Sol någonsin har skådat”

Det är imponerande av Malmögängen att konkurrera mot Colombiansk och Italiens mafia, och talande om hur farliga och professionella Sveriges gäng blivit. Det förvånar väl egentligen inte då Malmö med 4 per hundra tusen nu har mer dödligt våld än Italiens mest notoriska mafiaområden.

De som sett mafia-serien Gomorra kan vara stolta över att Malmö passerat Neapel i dödligt våld per invånare, med skillnad att ingen Neapolitan är korkad nog att tro staspropoganda om att tryggheteten egentligen ökar.

Lösningen är enkel: efter att exporterat kriminalitet till medelhavet borde Sverige skicka dit svenska kriminologer som förklarar att spanioner bara inbillar sig, att det bara handlar om anmälningsgrad och att de borde lära sig av Malmö och bygga fler fritidsgårdar.

Tino Sanandaji

Artikel i Kvp här…

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

5 tankar på “Tino Sanandaji: Det är imponerande av Malmögängen att konkurrera mot Colombiansk och Italiens mafia

 1. En stolt polack (i Sverige sedan 1992)

  Va?! Finns det kriminella i Malmö? 😀
  Sverige har verkligen lyckats med att importera hit världens “elitinvandring” som Sverige kan vara stolt över.
  Förut fanns det MC-gäng, nu finns det bara gäng, gäng med pojkar som vill visa vem de är och som tror sig kunna göra allt som de vill utan att bli bestraffade för det de gör. De vet att de gör fel, självklart! De vet att de inte får nåt straff för det de gör, för att de är inte svenskar till utseende, endast på papper.
  Stackars våra små som måste växa i dagens Sverige.
  Jag saknar MC- gäng. Det var stake i grabbarna.

  1. Anonym

   Mc gäng kan inte jämföras med dessa psykopater tro mig
   Har sett många mc knuttar bajsa blod när metallen är i deras ansikte. Tro mig mc gäng vill inte ha något med dessa att göra.

 2. Kourosh

  Tack Tino för dina artiklar! Tyvärr styrs Sverige av en grupp mafia oavsett vänster /höger tillhörighet. De styr media och har förvandlat Sverige till ett paradis för kriminella, terrorister, islamister,…..

 3. Anonym

  Jag känner dessa grabbar , dom har haft drömmar om att bli torpeder/drogbaroner sedan de va i tidiga tonår. Ser ut som att dom uppfyllt sin dröm. Jag har varit i dessa kretar från 15-23 ungefär kan berätta från min erfarenhet unga grabbar har inga framtidsplaner eller hopp om att lyckas lagligt. De drömmer om de kriminella livet och kommer inte sluta. Sverige misslyckandes med 92-00 generationerna. Stängda fritidsgårdar ledde till gatuhäng och droger kommer ganska enkelt in i bilden där. Kommer själv från en trasig familj där många familjemeddlemmar är dömda för grova brott. Har god insikt och har försökt hitta roten till problemet och de enda svaret jag kommer till är misslyckad assimilation och för mycket passivitet av Sveriges Poliser. Nu är dom aktiva när det redan är försent. Folk har härjat fritt i flera år tungt kriminella personer släpps och missbrukare blir måltavlor.

Kommentarer är stängda.