Vem är egentligen galningen här? Ebba, Arnstad eller myndighetsvänstern?

| 31 december, 2018

Nu blir jag förbannad på riktigt. Herr tokstolle Henrik Arnstad menar på fullt allvar att med anledning av Ebba Bush Thors (KD) debattartikel i Aftonbladet att vårt rättsväsende borde ingripa mot henne!

Arnstad anser alltså att en våra partiledare ska sättas åt av vår rättsvårdande apparat. Är han han en fullkomlig galning?

Ebba Busch Thor har inte spridit lögner som herr Tokstolle hävdar. Det hon gjorde var att hon riktade kritik mot “myndighetsvänstern” där hon bland annat uppmärksammade konferensen “Sverige tillsammans” där invandringen till Sverige hyllades med en hallelujakör. Om man hyllar invandringen, med allt som hänt, med en hallelujakör, är det ju uppenbart för vem som helst att även dem är stollar.

Vem är egentligen galningen här? Ebba, Arnstad eller myndighetsvänstern? Jag vet vad jag tycker och där ingår inte Ebba.

Uppriktigt sagt, denne Arnstad är den som borde uppskökas av vårt rättsväsende. Han visar med all önskvärd tydlighet hur farlig han är när han på fullt allvar vill sätta åt en partiledare på de här viset. En fråga: Är han fortfarande rådgivare åt Stefan Löfven?

Läs artikeln här…

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp