Islamismen har ingen plats i vårt samhälle. Den måste ryckas upp HÅRT med rötterna.

| 1 januari, 2019

Samhället behöver agera hårt mot islamism och genomföra skyddande åtgärder för att förhindra att våldsdåd begås i islamismens namn.

Det planerade terrordådet av de tre männen som åtalats misstänkta för förberedelse till terroristbrott skulle, om männen lyckats med sina planer, blivit den dödligaste attacken mot “otrogna” i Sverige. De hade skaffat och förvarat stora mängder av kemikalier och annan utrusning i avsikt att döda och skada, inte 1 person utan förmodligen hundratals. Det är en hisnande tanke.

Att läsa om det planerade dådet är hemskt. I allt fler europeiska länder träder islamismen fram ur de mörka grottor den tidigare varit förvisad till. Terrordådet i Stockholm, men också tidigare dåd visar att Sverige har stora och allvarliga problem med islamismen. Det som skiljer det planerade dådet från det i Stockholm är att de här männen inte tycks ha trott på idén om martyrskap. De ville döda men var inte redo att mista sina liv.

De växande extremistmiljöerna bland islamister måste helt enkelt stoppas. Vi behöver agera mycket hårt mot hatet mot det västerländska/västerlänningar, men också mot antisemitismen. Vi måste få stopp på mordturismen – det vill säga – om man väljer att resa för att mörda, tortera, slakta, halshugga, våldta i IS namn, har man också förverkat rätten till att återvända till Sverige. Idag har vi för många gånger vittnat om de religiöst och politiskt motiverade våldet som ALDRIG prövas som hat- eller terrorbrott. Förklaringarna till det är lika märkliga som farliga. Som majoritetsbefolkning anses vi inte kunna utsättas för hatbrott. Hatet mot judar som växer fram i en rasande takt och som vid upprepade tillfällen kulminerat i våld, bränder mot synagogor, hot, förföljelse och hat, blir knappt uppmärksammat.

Den största undersökning som gjorts och som behandlar judars situation i Europa bekräftar att Sverige är sämst när det gäller judars säkerhetsbehov. Ändå tjatas det om allas lika värdighet, religionsfrihet och annat strunt. Det finns bara en tro, eller snarare dogm som skyddas och det är den islamska tron. Det går utmärkt att häda kristendomen, trakassera svenskar och judar utan påföljder, men nåde den som kritiserar islam och de muslimer som är radikala, då rusar stora delar av debatt-Sverige till försvar. Det är väldigt svårt att förstå att vissa tar strid mot livet, mot människovärdet – för islamismen, ofriheten och döden.
http://www.inblick.se/…/sveriges-regering-samst-i-europa-na…

Det borde vara så enkelt. I dag ser vi allt för ofta religiöst och politiskt motiverade våldsdåd som inte prövas som hat- eller terrorbrott. Det är fel. Motiven är viktiga. Kunskapen om radikalisering är viktig. Att inte ge efter för islamisters krav: böneutrop, oskuldskontroller, att snabbt stänga ned muslimska skolor som upprepat brutit mot skolplanen genom att särbehandla flickor etcetera, är viktigt. Islamismen har ingen plats i vårt samhälle. Den måste ryckas upp HÅRT med rötterna. Och vi måste bekämpa den med alla till buds stående medel.