Detta public service, de förnekar sig aldrig.

| 2 januari, 2019

Nu har en politiker dömts för sexualbrott mot en ensamkommande och trots att förövarens partitillhörighet omnämns av både TT och SVT så väljer SR att klippa bort den delen där detta omnämns.

VARFÖR? Förmodligen har det att göra med att den dömde som låg med den ensamkommande var socialdemokrat. Hade det varit en sverigedemokrat, kristdemokrat eller moderat, vilka samtliga hamnat i onåd hos PS, så hade de utan tvekan sett chansen att driva opinon. Jag kan se rubrikerna framför mig: “Sverigedemokrat ligger med ensamkommande”, “Det numer blåbruna partiet KD, visar i handling sina rätta färger” och så vidare.

Nåväl, nu döms i alla fall en tidigare socialdemokratisk politiker i en västsvensk kommun till sex månaders fängelse för sexuellt utnyttjande av person i beroendeställning. Kvinnan ska vid flera tillfällen ha haft sex med den ensamkommande på det HVB-hem där hon arbetade.

Jag vet inte vad ni tycker, det finns många duktiga socialdemokratiska politiker, men nog börjar det bli lite väl mycket med just socialdemokrater. De har upprepat påkommits med att sprida fake news, använda sig av trollkonton för att sprida lögner om andra partier (i synnerhet SD), eller helt sonika använda sig av arabiska för att ljuga så den muslimska väljaren ska rösta “rätt”.

Det var inte så länge sedan som Socialdemokraterna i Sävsjö hade en arabisk kampanjsida, där de publicerade lögner om Moderaterna och Sverigedemokraterna. De hävdar att båda “partierna i sina partiprogram vill anklaga muslimer för brott för att ta deras barn ifrån dem, ändra massa lagar för att missgynna i synnerhet muslimer och stänga samtliga moskéer, för att nämna några.”

Eller när socialdemokratisk troll på Twitter spred nidbilder om moderater? Det var inte vilka som helst, utan de arbetade på partihögkvarteret. Vad hände när de påkommits? Inget såklart. De fick inte ens sparken utan ”tillrättavisades”. I själva verket är fusket, ljugandet, trollandet, skarvandet, fulspelet en del av partikulturen.

Som Rebecca Weidmo Uvell skriver: “(…) det här är inget nytt beteende från Socialdemokraterna. Det skorrade falskt när Stefan Löfven gick ut och krävde av alla andra partier att valrörelsen skulle vara schysst, när hans eget parti är värst i klassen.”

Tror ni mig inte att Socialdemokrater ljuger, och inte minst ljuger för invandrare, läs bifogad länk från Rebecca Weidmo Uvell, där framgår det med all önskvärd tydlighet att de Socialdemokrater pysslar med inte är någon slump. Det är system som satt sig i ryggmärgen hos alla som arbetat för partiet. De har också fått lära sig att de mer eller mindre kommer undan med allt. Tursamt nog har vi våra sociala medier. De gör att de aldrig igen kommer komma undan.

https://twitter.com/hanifbali/status/1080139781454131201
https://www.svt.se/…/socialdemokratisk-kommunpolitiker-domd…
https://nyheter24.se/…/913368-rebecca-weidmo-uvell-fusk-och…

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •