S-ledamots Flashback-konto ville ”skicka hem” kvinna som var otrogen

| 7 januari, 2019

Detta visar hur dubbla standards där är inom politiken, och vilket politiskt parti den förtroendevalda är med i om den ska straffas eller om det ska få rinna ut i sanden. För hade Sultan Kayhan varit förtroendevald för något annat parti än Socialdemokraterna hade det redan när det som skrevs på Flashback blivit ett himla liv. Då hade sossarna ställt sig på barrikaderna och skrikit ut sitt hat gentemot denne riksdagskvinna.
Men nu så är hon Socialdemokrat och då dröjer det sju år innan det kommer till allmänhetens vetande. För då är det inte så allvarligt att kalla någon för “bitch”, eller säga att ”Hon har alltså utnyttjat honom helt totalt”….”Hon ligger runt och har ett fritt liv som hon aldrig hade haft om inte han hade fixat det åt henne. Dessutom hittar hon på lögner om HONOM som om det var han som gjorde fel, för att vända alla hans vänner och kollegor mot honom. Helt oförtjänt är det han som lider av detta.”

Då är det inte tal om uteslutning eller att de inte ska få fortsätta vara riksdagsledamöter. Då är där ingen som ifrågasätter det ledamoten säger om att den lånat ut sitt konto till någon annan. Sossarna talar själva om att andra ska hålla rent från hat och hot, från rasism och personangrepp men det gäller tydligen bara när det gäller andra partiers företrädare och inte när det gäller dem själva.
Så vad ska man säga om dessa socialdemokrater och deras förehavanden annat än att det märks tydligt att de anser sig vara bättre än andra och att de reglerna som gäller andra inte gäller dem själva. Så innan en sosse säger eller skriver något om en annan riksdagsledamot eller för den delen någon annan person överhuvudtaget så ska de städa ur sitt eget parti först. För de är inte bättre än någon annan än möjligen på att skylla ifrån sig.

Så socialdemokrater ta och städa ur partiet och städa ordentligt. Skyll inte andra för saker ni inte har fått ordentligt underbyggt på. Och sen framför allt håll rent i det egna partiet och uteslut dem som inte följer de regler ni vill att alla andra partier och personer ska följa, för gör ni inte det så är ni av samma skrot och korn som alla andra i Sverige och ni kan inte säga att ni är så mycket bättre, att det endast är ni som är felfria.
För som det är nu har det inte hörts något från den allsmäktige ledaren för ert parti, det har heller inte hörts något från halvfigurerna Anders Ygeman, Morgan Johansson eller för den delen Margot Wallström. De som annars alltid ylar ut sitt hat mot dem som de inte tycker följer deras värdegrunder.
Så än en gång sossar, ta och städa ur partiet och följ sedan de regler ni själva sätter så högt.

https://www.expressen.se/…/s-politikerns-flashback-konto-u…/
https://omni.se/s-ledamots-flashback-konto-ville-…/a/qno1ew…
unv.is/https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/7lkJov/s-ledamots-flashback-konto-otrogen-kvinna-ska-ut-fran-sverige/promo

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •