“Ringde i kyrkklockor mot Gür – nu fastar domprosten för afghaner som ska utvisas”

Låt den här domprosten fasta så mycket han orkar. Förbannat trist att Stefan Löfven med anhang släppt över svensk politik att styras av aktivister som inte för ett ögonblick skulle öppna sina hem eller plånböcker för att ta hand om dessa afghaner.

Förbannat trist är också att de skiter fullkomligt i den svenska kvinnan som nära nog dagligen offras på deras politiska altare i form av våldtäkter. Det är en siffra i statistiken den här prosten väljer att blunda för, att majoriteten av våldtäktsmännen är av utländsk härkomst och där just afghaner sticker ut.

Fy f@n!

Läs artikeln här…

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Författare: Madeleine Lilja Rönnquist

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *