Sossarna en lögnfabrik av Guds nåde

Vad är det med dessa socialdemokrater? Ingår det i deras utbildning att lära sig ljuga? Och vilka lögner sedan! Sultan Kayhan (S) har påkommits med att ljuga, självklart är det lögn, att hon skulle ha ljugit, det är ju hennes kompissss som använt hennes flashbackkonot och farit med osanning. Jisses. Hur korkad får man bli?

Okej, när sossar vill ha bort dem som varit otrogna och som är av annat etniskt ursprung än det svenska, då ser man helt sonika till att lösa det genom att neka uppehållstillstånd. Hur enkelt som helst i sossevärlden. Det är bara att se till att neka uppehållstillstånd nästa gång det ansöks om det. Och tilltaget är helt lagligt. De är så hederliga dessa sossarna och väldigt noga med att deras tjuv och rackarspel ska vara lagliga. Är det ännu en islamist som infiltrerat sossarna? Nej jag tror vi alla fått det här med islamister och sossar om bakfoten, det finns nog inga riktiga sossar kvar i partiet längre. De har varit så inkluderande att har de blivit exkluderade helt enkelt.

Vad vi sedan lång tid tillbaka kunnat konstatera är att sossar inte gillar demokrati, väljare som säger sanningar (de är surrealistiska naivister för att tala med Stefan Löfven), SD, KD eller M. Nu kan vi lägga till otrohet också, det gillar de verkligen inte. Usch och fy. Sossar håller verkligen hårt på den moraliska gränsen.

De är väldigt fantasifulla när det kommer till lögner. Det är flascbackkonton som ljuger, nej förlåt det är kompisar som lånar konton som ljuger. De ljuger på arabiska. Smart ända fram tills det avslöjas förstås eftersom lejonparten av svenska folket inte kan arabiska, korkat eftersom det visar att de verkligen inte gillar demokrati. På arabiska skrek och spred de ut att SD och M vill stänga moskéer och de islamistiska begravningsplatserna. Den här lögnen uppmärksammades även internationellt. Stefan Löfven tog i just detta fall avstånd och påpekade att det skulle vara en juste valrörelse och att “vi ska inte sprida lögner”. Då har de minsann lite att jobba med. Sossarna har ljugit på främmande språk fler gånger. En annan representant var Mohammad Barkhad (S). Alltså kan vi misstänka att ljugandet på främmande språk är mer omfattande än vi vad vi vet. Vi kan konstatera att ljuga på svenska inte räcker om man är sosse. Jag väntar spänt på avslöjanden om ljugande på alviska.

Varför uppmärksammas inte det av våra medier? Ett ledande parti vars partiledare och representanter ständigt påkoms med att ljuga för att försöka vinna billiga politiska poänger, borde vara ett brännhet nyhetsstoff? Man fabulerar ju fritt om ALLT. En aldrig sinande brunn till saftiga nyheter.

Och så har vi Stefan Löfven som är den största lögnaren av dem alla, och den som sanktionerar att deras representanter använder lögnen som ett vapen i den politiska kampen. Han ljuger fritt om det mesta. Det mest slående är om våldtäkterna i Sverige. De har inget att göra med invandringen och ALLT att göra med LAS, alltså turordningsreglerna. Jag brukar undvika detta men det finns en sjuklig fixering vid ljugandet bland sossar.

https://www.svt.se/…/s-ledamots-flashbackkonto-skrev-kritis…
https://www.ekuriren.se/…/lofven-ljuger-om-flyktingpoliti…/…
https://samtiden.nu/…/09/socialdemokraterna-ar-en-lognfab…/…
https://nyheter24.se/…/913368-rebecca-weidmo-uvell-fusk-och…

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Författare: Madeleine Lilja Rönnquist

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *