Kära läsare, nu skriver vi under det här. “Utvisa alla invandrare som begår grova brott i Sverige”

Samlar vi många underskrifter så lovar jag att jag INTE ska äta upp min högra sko men att kommer på nästa demonstration och talar. Framför allt för att träffa er alla IRL. I nuläget vet vi inte när nästa demo ska ske, mer info kommer. Nu kör vi ??❤️

Madeleine

“Kvinno- och människofriden i Sverige är hotad. Inte bara flickor och kvinnor i ala åldrar våldtas, trakasseras, rånas och misshandlas, utan också gamla värnlösa människor, barn och djur attackeras i allt större utsträckning. Statistiken visar att kriminella ligor opererar i Sverige. Sexualbrott utförs också i hög utsträckning av utomeuropeiska invandrare och asylsökande män. Vi vill att dessa individer ska utvisas från Sverige för all framtid, inte enbart under begränsad tid som 5-10 år. Vi vill också att dömda utländska förövare ska avtjäna sina straff i sina respektive hemländer och inte belasta det svenska skattesystemet med sin närvaro i svenska fängelser och förvar.”

Skriv under här…

Skriv gärna på om du också tycker att Sverige måste utvisa alla kriminella invandrare, i synnerhet de som begår…

Slået op af Katerina JanouchMandag den 14. januar 2019

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

28 tankar på “Kära läsare, nu skriver vi under det här. “Utvisa alla invandrare som begår grova brott i Sverige”

 1. Mona

  Dom som kommer hit och gör en massa brott har inte i Sverige att göra dom har förbrukat sin rätt.

  1. Lena andersson i dalarna

   Hej skicka ut alla invandrare dom tar över hela Sverige alla är rädda och otrygga min 12Årige son blev rånad usch jag vill inte ha dom här

 2. Erik Andersson

  Väldigt många muslimer har kommit till Sverige, inte av flyktskäl utan med baktanke att bryta sönder landet och sen islamisera det med alla dess grymheter.

 3. Roger F

  O vi kan även kastrera svenskar som begår våldtäkt

 4. Greger Arnesson

  Utvisa utländska våldtäktsmän ! Självklart stöd

 5. Malin Åhlund

  Borde vara Självklart! Därav min underskrift.

 6. Anna Andersson

  Det ska vara så hårda straff för alla som överträder lagen så att man inte vill begå ett brott överhuvudtaget. Lika för alla egentligen. Men har man fått möjligheten att bygga upp ett nytt liv i Sverige, som invandrare/ flykting, och begår brott så har man missbrukat sin möjlighet att få vara kvar i Sverige.

Kommentarer är stängda.