S-profil: Hatet mot Lööf beror på att hon är kvinna

| 19 januari, 2019

Och det kan inte ha att göra med att Anni Lööf experimenterar med ett helt land och dess folk? Att hon ljuger så att pinocchio blir avundsjuk samtidigt som invånarna behandlas som laboratorieråttor? Och i det här fallet är faktiskt Lööf en politiker och inte ett kön.

“C-ledaren Annie Lööf får utstå hat efter beslutet att släppa fram Stefan Löfven som statsminister. Att hon är kvinna leder till att hon får mer hat, menar den tidigare socialdemokratiska riksdagsledamoten Veronica Palm.

”Lööf får groteska mängder mer hat än Björklund. Det beror inte på något annat än att hon är just en hon, att det provocerar att en kvinna har makt och tar plats. Det beror på ynkliga män och manssamhället”, skriver Palm på Twitter.

Annie Lööf som själv har uppmanat till en bättre samtalston säger till Aftonbladet:

– Det finns en anständighetens gräns och den är passerad från flera håll.”

Omni…

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •