Helena Edlund: S/MP/C/L(V) har avskaffat svensk välfärd.

| 28 januari, 2019

Har du hört om den svenska sjukvårdens stora överproduktion? Om alla lärare, poliser, läkare och sjuksköterskor som går sysslolösa? Om alla tiotusentals tomma lägenheter? Om fängelser som står tomma? Om hur kvinnor nu går trygga på gator och torg? Om hur alla cancerpatienter får vård i tid? Om hur vi har koll på varje islamist? Om hur alla terrorister utvisats eller satts bakom lås och bom? Om hur hedersbrotten upphört?

Nej. Inte jag heller. Men Morgan menar att vi har “allt under kontroll” och därför kan öppna migrationskranarna igen – det gick ju så bra förra gången, tack vare honom (säger han själv)! Nu ska 20 000 personer med tillfälliga uppehållstillstånd få ta hit sina familjer samtidigt som asylrätten utökas till att omfatta alla världens “sjuka, svaga och utsatta”.

Flyktingsmugglarna gnuggar händerna. Apparna uppdateras med aktuell information: Kan du få med dig någon svårt sjuk eller handikappad? Välj Sverige! Ännu fler människor kommer riskera livet för att ta sig till landet i norr. Ännu fler kommer att fastna i utanförskap och bidragsberoende. Vad som inom kort händer på våra sjukhus, våra skolor och i vårt samhälle kan vi knappast föreställa oss.

S/MP/C/L(V) har avskaffat svensk välfärd. Skatterna kommer höjas ännu mer samtidigt som kommunerna kommer att få se sin ekonomi haverera i ännu snabbare takt. Snart kommer lågkonjunkturen. Kyrie eleison!

Helena Edlund

Se Agenda från igår här…

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •