Något som inte kan stoppas är personer som Du och Jag.

| 29 januari, 2019

Jag är väldigt tacksam för alla som skickar PM till mig med länkar jag förmodligen aldrig skulle stöta på. Vad jag kan förstå så ska särskilda opinionsbildare utbildas för att lever “riktiga” åsikter. Syftet är att slå ned på medier och partier som stödjer en invandrarkritisk politik. Medier som berättar om baksidan av mångkulturen ska inte heller kunna tjäna pengar på reklam.

“Sverige vil stoppe støtte til indvandringskritiske partier og kritik af svensk udlændingepolitik ved at uddanne et specialkorps af meningsdannere bevæbnet med betalt promovering af “rigtige” meninger på sociale medier. Kritiske medier skal desuden have ødelagt deres mulighed for at tjene penge på reklamer.”

Vad som däremot inte kan stoppas är personer som Du och Jag. Vi som både stödjer alternativa medier genom att donera och dela, samt bygger egna plattformar för att möjliggöra för en kritisk debatt om invandringen och mångkulturen.

Jag säger bara, “Bring it On!”. Vi är redo, vi har energin och framföra allt vi växer. Så det är bara för den svenska staten att bita i det sura äpplet och inse att ju mer de försöker begränsa desto större motstånd från oss.

Läs i artikel här…

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •