Magnus Betnér spred felaktig uppgift om Nyheter Idag.

| 15 februari, 2019

Magnus Betnér lade in ett inlägg på Facebook i onsdags där han säger att han utsatts för hat och hot på grund av en artikel som Nyheter Idag skulle ha skrivit om hans medverkan i Framgångspodden för några veckor sedan.
Det är något som Nyheter Idag nekar till då enligt redaktionschefen på Nyheter Idag Pelle Zackrisson ingen sådan artikel har skrivits.

Tydligen har Betnér uppmärksammat att han spred falska uppgifter om Nyheter Idag och tog under gårdagseftermiddagen bort uppgiften om Nyheter Idag i inlägget. Söker man på den länk som finns med i artikeln så verkar det som om Magnus Betnér helt och hållit tagit bort Facebooksinlägget från sin sida för man får upp att inlägget är borttaget.

Men detta är inte första gången som den mannen är ute och cyklar när det gäller hot och hat, För vilka kommer inte ihåg hur han själv hatade alla som inte hyste samma åsikter som honom i migrationsfrågan och i hur tryggt och säkert Sverige blivit.
Så man frågar sig verkligen om vilken det är som sprider mest hat och hot, Betnér eller de som motsätter sig hans vänstervridna samhällsuppfattning?

https://nyheteridag.se/komiker-spred-felaktig-uppgift-om-nyheter-idag/?fbclid=IwAR0_OpBZgBpUwfy9CDoLc0MjxloP_aRatSRAift0UPTdtsVvB57oyxvwkUs

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •