Annika Strandhäll har mer ännu en gång förorsakat ilska bland folk och har mer än en gång skämt ut Sverige i internationella sammanhang.

| 20 februari, 2019

Enligt Annika Strandhäll är det helt okej att naziststämpla ett helt land som hon nyligen gjorde med Ungern medan att utsättas för personangrepp är fruktansvärt fel.

Personangrepp i en saklig är alltid fel men om man själv sätter igång debatt genom att komma med ogrundade, och dessutom väldigt allvarliga anklagelser får man räkna med att folk blir förbannade. Och människor som är arga uttrycker sig väldigt ofta i affekt.

Annika Strandhäll har mer än en gång förorsakat ilska bland folk och mer än en gång skämt ut Sverige i internationella sammanhang. Listan i besvikelser och ilska som Strandhäll bidragit till är lång liksom hennes oförmåga i att respektera och förstå den ilska hon rör upp. Och så länge som hon i sin roll som politiker fortsätter skada relationer på det sätt gör kommer hon utsättas för personangrepp.

Annika Strandhäll på twitter:

Det finns stora skillnader mellan den svenska och ungerska familje- och jämställdhetspolitiken, vilket jag visade på. Det är politiska skillnader, och det är viktigt att kunna föra en diskussion om politik utan att gå till personangrepp.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp