Fredrik Reinfeldt förstörde Sverige för all framtid.

| 24 februari, 2019

Märker ni? Redan nu börjar Alex Schulman med flera att torgföra lögnen om hur farligt ett samarbeta mellan SD, M och KD skulle vara för Sverige. För Schulman finns inga gränser i detta. Han är beredd att gå så långt att hylla den statsminster som ansåg att “svenskar är mentalt handikappade och indoktrinerade att tro att politiker kan skapa välfärd och garantera välfärd.”

I sin sensate krönika skriver Alex Schulman att Ulf Kristersson ljuger och att Fredrik Reinfeldt var Moderaternas mest lyckade statsminister. Han skriver också att det inte alls var Annie Lööf som gjorde slut, det var Ulf Kristersson som “plötsligt gick och sa att han skulle regera tillsammans med SD.” Tror Kristersson “att alla glömt det?”

Vad är det då Ulf Kristersson ljuger om? Jo om att Moderaternas tillbakagång beror på de misstag som hade under Fredrik Reinfeldts tid. Och i det har Kristersson helt rätt, men att väljarna sviker beror också på att M är fega. Kristersson tror nämligen att det är bättre att hålla sin vän med den rödgröna sörjan än den motsatta.

Att Alex Schulman anser att Moderaterna hade sin mest framgångsrika period i M:s historia under Reinfeldt säger mer om Schulman än det gör om M. Låt oss komma ihåg det. Under de år som Reinfeldt styrde Sverige styrdes vi av ett sociopatiskt falskspel. Resultatet? En söndringspolitik vi aldrig kommer hämta oss ifrån. De som gillar Reinfeldt gillar hatet, splittringen och motsättningarna. Allt fler ifrågasätter Reinfeldt idag. Hans “storhet” vill nog de flesta ta avstånd ifrån.

Fredrik Reinfeldt förstörde Sverige för all framtid. Och han kom undan med det. Han ljög om vad han ville med sin politik. Sverige så som vi kände igen det skulle krossas. Vi sitter idag med resultatet. Han bröt ner de strukturer som skapade vårt då fungerande samhälle. Viktiga incitament för ett land togs bort, så som värnplikten. Farliga beslut för ett så litet land som Sverige togs, “öppna era hjärtan”. När Reinfeldt såg att segern låg utom räckhåll såg han till att försätta Sverige i ett kaos. Han höll sitt tal om fri invandring med vetskapen om att det skulle sluka alla resurser för dem längts ned på samhällsstegen. Han visste att svenska kvinnor skulle få ett helvete. Och han visste att kvinnor som invandrat hit skulle ta med sig sitt helvete alternativt redan flytta redan en redan etablerad kvinnofientlig kultur i Sverige. Hans förakt mot kvinnor och människor längts ned på samhällsstegen vet nämligen inga gränser.

Fredrik Reinfeldt är den farligaste ledaren vi har haft sedan demokratin infördes. Resultatet av hans söndringspolitik och människoförakt får vi leva länge med. Och honom vill Alex Schulman hylla.

Liksom Fredrik Reinfeldt, ser Alex Schulman bort från hur M:s politik då slog vårt land i spillror. Den sociala utsattheten, gängen, polisbristen samtidigt som invandringen, morden, våldtäkterna ökade. Svensk politik tog med hjälp av Reinfeldt ett steg tillbaka och lät något fruktansvärt växa fram. Har då Stefan Löfven lärt sig av Reinfeldts iskalla “misstag”? Har Annie Lööf gjort det? Har någon av dem som sitter i regeringsställning nu gjort det?

Under Fredrik Reinfeldts styre exploderade också hatet och motsättningarna mellan olika etniska grupper. Alla hans politiska beslut bottnade i ett hat mot SD. De skulle isoleras, och det fick kosta precis vad som helst.

Förstår ni vilket arbete vi har framför oss att driva opinion mot lögnen, och att inte låta tyckare stå oemotsagda, även om de heter Alex Schulman.

https://www.expressen.se/…/jag-blir-nyfiken-ska-kristersso…/

7 tankar på “Fredrik Reinfeldt förstörde Sverige för all framtid.

 1. Arne Kjellberg

  Försök att läsa igenom det ni skrivit innan ni publicerar.
  Ex: ” Och han visste att kvinnor som invandrat hit skulle ta med sig sitt helvete alternativt redan flytta redan en redan etablerad kvinnofientlig kultur i Sverige.”

  1. Py Eriksson

   Jag kan inte låta bli att irriteras av din irritation över bagateller!

 2. Mikael

  En klar och tydlig analys av situationen vi har i Sverige idag. Media fungerar som en propagandamaskin vilket för tankarna till nazisitiska eller kommunistiska stater. Journalister sprider medvetet lögner med vetenskapen om att en lögn kan leva vidare längre än än det tar för dementin att avslöja den.

  Reinfelds helomvändning kom efter dennes möte med Bilderberggruppen. Hans sitter numera med i styrelsen på Bank of America som belöning för sina insatser. Bank of America är namnet till trots en privatägd bank. De här människorna har inget samvete eller omsorg utan agerar utifrån sina egna egoistiska syften. Att Reinfeldt kom undan utan minsta kritik eller debatt är en fullständig gåta och att han nu hyllas av denna lismande lakej är symptomatiskt för Sverige idag. Vi lever mitt i ett dårhus.

 3. Ole Thronborg

  Jag kan bara hålla med, Reinfeldt borrade hål i Sverige. Men det som egentligen är mer märkligt att både hans efterföljare Kristersson och Socialdemokraterna och även MP. C och L. gick med i tåget utan att tänka efter det minsta. Någonstans på vägen tycker man ju att någon borde tänkt till. Men nej man följde den Reinfeldtska vägen.

  Varför?
  Jag tror vi kan hitta sanningen i i Globalistisk lobbyverksamhet. De utnyttjas alla i globalismens namn och av den anledningen bjöds både, Reinfeldt, Löfven och Annie Lööf in till Bilderberggruppen.

  Jag har gjort ett bildspel om hur jag tror detta hänger ihop.

  http://www.swexit.se/bildspel/assets/player/KeynoteDHTMLPlayer.html#0

 4. Dan Georg Fabricius

  Den bilderbergare som Reinfeldt närmast tog order av kan ganska sannolikt ha varit bankoligarken och bundisten Peter Sutherland (nu död), som även råkade vara ordförande för FN:s migrationskommission. Denne ansåg det högst angeläget att på alla sätt undergräva de eutopeiska staternas homogenitet och destabilisera dem genom påtvingad massinvandring. Man kan väl säga att Fredde i så fall gjorde sitt yttersta för att vara honom till lags..

 5. Pingback: Fredrik Reinfeldt förstörde Sverige för all framtid. | ulsansblogg

 6. Pingback: Fredrik Reinfeldt förstörde Sverige för all framtid. – My name is Lena

Kommentarer är stängda.