Det är jag som svensk som nu får bära ansvaret av att vi sett till att vårda en mördare så att denna kunde fortsätta att slakta i IS namn.

Det här visar hur galet det är men uppriktigt sagt, jag börjar tröttna på debatten. Fattar man inte ännu att detta endast kunnat ske därför att svensk politik gjort allt i sin makt för att hålla relevant kritik om extremism borta. De är svaren skyldiga. Men det är jag som svensk som nu får bära ansvaret av att vi sett till att vårda en mördare så att denna kunde fortsätta att slakta i IS namn. Historien kommer döma oss hårt, så hårt:

”IS-terroristen Khaled Shahadeh, 28, återvände till Sverige för att bli omplåstrad av den svenska sjukvården. Därefter åkte han ner för att strida för den islamistiska terrorstaten igen. Nu pekas han ut som en av fyra västsvenska IS-terrorister som betraktas som ett särskilt hot mot svenska mål – om han återkommer igen. -Vi ger vård efter medicinskt behov, säger Thomas Lindén, ordförande i Läkarförbundet”

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Författare: Madeleine Lilja Rönnquist

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

1 En tanke på “Det är jag som svensk som nu får bära ansvaret av att vi sett till att vårda en mördare så att denna kunde fortsätta att slakta i IS namn.

 1. Ulf

  De flesta högstående kulturer har ruttnat bort inifrån.Den Svenska är på väg att bli en av dessa tyvärr . Det är så otroligt urspårat så det finns inga andra att jämföra med.Hur vi kan supporta dessa människor som utfört de mest onämnbara vidrigheter är groteskt.Tänk dessutom på att många inom V och Mp tycker att vi borde ta hem fler och s m s ”rehabilitera” dem !!! Man förstår helt enkelt inte hur detta kan fortgå och att de överhuvud taget får röster dessutom i valen.Sverige begår
  något slags kollektivt självmord och total kollaps.

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *